Vrste parfema koje odgovaraju vašoj ličnosti – za žene

14/04/2016 11:47

Vrste parfema koje odgovaraju vašoj ličnosti – za žene

Čulo mirisa je jedan od predivnih alata koje ljudska bića poseduju – ono ima moć da izazove sećanje, da prepozna voljene osobe u blizini, pa čak i da privuče druge ljude.

Parfem je vid sopstvenog pečata koji ostavlja impresiju vašeg prisustva na okolinu, stoga na svetu postoji bezbroj vrsta, baš kao što postoji i bezbroj vrsta ličnosti.

Mnoge dame bi radije iz svog doma izašle bez mrve šminke na licu nego bez parfema. Parfem može biti jedan od najnežnijih ekspresija ženstvenosti jedne dame, stoga odabir tog specijalnog mirisa u vrtlogu različitih nota može biti dugoročna potraga.

Ukus je veoma individualna stvar, međutim nekoliko indikatora koji povezuju vaše karakteristike i stil života sa pojedinim notama može vam biti od pomoći.

Žena iz senke

pretty-woman-635258_640

 

Vi preferirate život podalje od reflektora i posedujete tiho i svedeno samopouzdanje dok istovremeno odajete utisak pomalo misteriozne persone. Vaš stil odiše dečačkom elegancijom i cenite lepotu jednostavnosti i čiste snage. Idealne mirisne note za vaš tip ličnosti uključuju arome bobičastog voća, ljiljana i mošusa u kombinaciji sa podtonom slatke vanile.

Devojka za žurke

girl-690717_1280

Vi imate bogat društveni život, izuzetno ste ekstrovertni i nijedna dobra zabava ne može da prođe bez vas. Iza vaše drage površine krije se buntovnica koja uživa u provodu do ranih jutarnjih sati stoga u vaš idealan odabir mirisa spadaju parfemi koji sadrže jake cvetne note uz svedene nagoveštaje slatkih tonova poput vanile ili cimeta.

Romantičarka

dress-864107_1280

Vi ste ljubiteljka klasičnog glamura i elegancije zlatne ere Holivuda. Vaš stil je jednostavan i šik, sa dozom starinskog šarma uz koji se uklapaju mirisne note ruže i sladića, uz podtonove višnje i crnog čaja koji vašem mirisu daju novu, dublju dimenziju dok istovremeno ne nadjačavaju vašu pojavu.

Žena slobodnog duha

woman-1149911_1280

Vas inspiriše sloboda umetnosti i lične ekspresije, komunikativni ste i neobičnost je vaša najdraža karakteristika, kako kod drugih ljudi, tako i kod vas. Vaš garderober sačinjavaju odevni predmeti koji sve većina žena ne bi usudilo da obuče i vaša pojava uvek ostavi snažan utisak na druge. Među arome koje naglašavaju vašu unikatnu ličnost i stil odevanja spadaju sveže esencije poput citrusa, jasmina ili jorgovana.

14/04/2016 11:47

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments