Rančevi – apsolutni modni hit!

25/04/2017 11:50

Rančevi – apsolutni modni hit!

Vesnik proleća, nezamenljiv saputnik u letnjim avanturama, ali i svakodnevni pratilac sve češće su uloge malih ili onih nešto većih rančeva.

Ukoliko želite da promenite svoj stil, malo ga modernizujete ili upravo suprotno – učinite ga retro i hipi, pravi izbor je svakako ranac u bilo kojoj veličini, boji, bilo kog oblika i od različitih materijala.

devojke ranac

Iako su ove sezone izuzetno popularne nežno roze nijanse, ali i tamno zelena – odabir ranca ne mora da prati ovaj trend. Ranac izaberite po svom ukusu, potrebi ili nameni.

U modi su minijaturni rančevi u koje staje novčanik, telefon i ključevi, ali i rančevi namenjeni onima koji nikad ne mogu da se ograniče na mali broj stvari koje moraju nositi sa sobom stalno.

Osim što može da bude sjajan modni detalj, rančevi su zaista korisni i praktični jer ne zahtevaju nošenje u rukama, već su vam ruke slobodne, a sav prtljag – na leđima.

devojka ranac

Sa detaljima, različitih dezena, svedene i skromne ili raskošne i upadljive – rančeve birajte tako da upotpuno vaše raspoloženje i ukus za modu u bilo kojoj sezoni.

25/04/2017 11:50

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments