Osam ženskih parfema za predstojeću jesen/zima sezonu koji obaraju s nogu

22/10/2021 17:53

Osam ženskih parfema za predstojeću jesen/zima sezonu koji obaraju s nogu

Da li ste u potrazi za „signature“ mirisom, perfektnim parfemom koji će biti u skladu s vašom garderobom za ovu jesen/zima sezonu?

Ovo je doba godine kada talas prefinjenih mirisa prosto zapljusne parfimerije, s moćnim akordima koji su u skladu s promenom godišnjih doba. Ipak, neki se izdvajaju.

Koji je baš za vas?

Pred nama je selekcija dizajnerskih i luksuznih ženskih parfema koji su najviše u centru pažnje trenutno:

  1. Givenchy Interdit Rouge Eau de Parfum

Ovaj začinski derivat Givenchyjevog bestselera karakterišu list pimenta i đumbir, dodati originalnom soku baziranom na tuberozi i jasminu. Crvena bočica u vidu karmina je takođe sjajan detalj.

  1. Estee Lauder Sensuous Stars Eau de Parfum

Kao deo luksuzne kolekcije kreirane u saradnji s osam različitih parfimera, Sensuous Stars je delo Amandine Klerk-Mari, koja je bila inspirisana idejom šetnje po mesečini kroz šumarak šljiva. Note kineske šljive, kremastog cveta irisa i lavande, stvaraju toplu voćnu mešavinu.

  1. Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum Spray

Stavljajući naslovni cvet u otvaranje i srednje note, obnovljena Gorgeous Gardenia je bogatija od originalne toaletne vode, s jasminom, pačulijem, kruškom i mrvicom smeđeg šećera, koji daje dodatni „šmek“.

  1. Moncler Pour Femme Eau de Parfum LED Digital Screen

Prvi ženski miris (postoji i muško izdanje) ove „superkul“ robne marke, smešten je u jednako poželjnoj bočici. Kada ste povezani s aplikacijom, možete programirati skrolujući LED ekran na koju god poruku želite. Unutra ćete pronaći mošusni miris, inspirisan snegom, s oštrim notama jasmina i kedra. Šik, nema šta.

  1. Carolina Herrera Good Girl Superstars Eau de Parfum

Najnovija akvizicija Good Girl porodice, ovo svetlucavo kolekcionarsko izdanje „stileta“, koje sadrži voljeni sok od jasmina, tuberoze i mahune tonke, kreirano je za predstojeću sezonu žurki.

  1. Marc Jacobs Perfect Intense Eau de Parfum Spray

Nastavak bledo ružičastog Perfecta, oda je samoprihvatanju (inspirisan „I am perfect as I am“ tetovažom Marka Džejkobsa) u smelom novom pravcu, uz dodatak jasmina, prženog badema i sandalovine, koji se sjedinjuju u prijatnu, toplu smešu.

  1. Frederic Malle Editions de Parfums Synthetic Jungle

U potrazi ste za zaista prepoznatljivim mirisom? Ne tražite dalje od Synthetic Junglea, prelepog zelenog „đusa“ inspirisanog sedamdesetim godinama, u kojem je bosiljak pojačan drvenim i kožnim notama, uz buket belog cveća.

  1. Cochine Vanille & Tabac Noir Eau de Parfum

Inspirisan tropskim letnjim večerima, ali idealan za nošenje zimi, ovaj prelepo izbalansirani miris kombinuje slatkoću vanile s dimastim cvetom duvana, kardamonom i pačulijem.

22/10/2021 17:53

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments