Rusija: Kupovina lajkova na svakom ćošku

19/06/2017 15:48

Rusija: Kupovina lajkova na svakom ćošku

Instagram je jedna od najpopularnijih društvenih mreža širom sveta, a u Rusiji je izgleda posebno važno koliko lajkova i pratilaca na ovoj društvenoj mreži imate.

Kako se ne biste previše stresirali oko toga koliko lajkova je dobila neka vaša fotografija koju ste objavili, a i kako ne biste morali previše da se trudite oko njene obrade – u Rusiji jednostavno možete kupiti lajkova koliko želite.

Legalna kupovina lajkova obavlja se preko automata koji se nalaze širom Rusije, a potrebno je da ubacite 100 rubalja (nešto manje od dva dolara), za šta ćete dobiti 200 lajkova. Pre toga je potrebno i da unesete svoj Instagram username, a lajkove možete rasporediti po fotografijama kako želite.

Ponekad je potrebno da se mesecima “posvetite” ovoj društvenoj mreži kako biste uspeli da skupite veći broj pratilaca koji će redovno lajkovati vaše fotografije, ali u Rusiji je to rešeno na mnogo jednostavniji način – potrebno je samo da dođete do jednog od automata koji su postavljeni na javnim mestima i tamo kupite lajkove.

Kao i lajkovi za fotografije, tako se kupuju i pratioci na ovoj društvenoj mreži širom Rusije, a oni koji su do sada koristili ove automate za lajkove kažu da lajkovi i pratioci uglavnom dolaze sa profila oskudno obučenih mladića iz Brazila koji su verovatno svoje naloge dali na raspolaganje onima koji su osmislili prodaju lajkova i pratilaca.

19/06/2017 15:48

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments