Svakodnevne stvari koje vam nesvesno crpe energiju

21/09/2017 15:43

Svakodnevne stvari koje vam nesvesno crpe energiju

Ukoliko se tokom dana osećate bezvoljno i umorno, zapitajte se da li ste radili naredne stvari, koje, neprimetno, oduzimaju energiju!

Neuredan prostor

Puno bespotrebnih stvari u domu ili na radnom stolu opterećuje mozak i čini vas nesveno umornijima i napetijim. Nered uzrokuje veliku količinu prikrivenog stresa, zato se uvek trudite da životni i radni prostor bude što funkcionalniji i uredniji.

Energetska pića

Iako ova pića imaju za cilj da nas “podignu”, zbog svog sastava mogu da uzrokuju sasvim suprotan efekat, naočito ako ih konzumirate u prevelikim količinama.

Hodanje

Način na koji hodate i te kako može da vas umori. Energično i brzo hodanje, čak i ako ne žurite, će vas razbuditi i doprineti da organizam bolje funckioniše.

Voda

Voda utiče na pravilan rad celog organizma, a dehidratacija izaziva umor i pospanost. Zato se uvek trudite da pijete dovoljno tečnosti i da ne dehidrirate!

Energetski vampiri

Da, i nauka je dokazala da postoje ljudi koji jednostavno crpe našu energiju. Ukoliko osetite da u vašem okruženju imate ovakve osobe, držite se podalje od njih, jer će i na vas preneti negativnost, a samim tim učiniti vas bezvoljnim.

21/09/2017 15:43

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments