Koja je vaša novogodišnja želja?

05/12/2021 11:07

Koja je vaša novogodišnja želja?

Nova godina se bliži, a većina nas ima makar jednu želju koju želi da ispuni u narednoj godini. Evo kako ćete u tome istrajati.

Dijeta, bolji posao, manje stresa, ostavljanje poroka… samo su neke od odluka koje većina nas donosi pred početak nove godine. Nažalost, većina nas u tome ne istraje. U nastavku saznajte kako da ipak uspete u svojim odlukama.

Novogodišnje odluke: Kako ih ispuniti?

  1. Mršavljenje je prema statistici najčešća novogodišnja odluka. Lako je početi, ali je teško istrajati u tome. Napišite svoju idealnu težinu i fotografišite se pre početka režima mršavljenja. Tako ćete pratiti napredak što će vam biti podstrek u svakom momentu.
  2. Jednom kada se naviknemo na prokrastinaciju teško je izaći iz otg začaranog kruga. Imajte na umu koliko ćete biti srećniji i kako će samo život teći bez manje stresa ako prestanete da odlažete obaveze.
  3. Ukoliko vam je cilj da imate više novca, pored štednje, razmislite o tome da počnete da se bavite i honorarnim poslovima ili frilensom.
  4. Život bez stresa zvuči bajkovito, ali nedostižno. Varate se! Izbegavajte stresne situacije, bavite se meditacijom, jogom i fizičkom aktivnošću. Ne dozvoljavajte da vas baš svaka situacija poremeti.
  5. Ako vam je novogodišnja odluka da budete pozitivniji, razmislite o tome šta vas čini nesrećnim. I onda krenite to da menjate! Počnite od sebe!
  6. Ostavljanje poroka kao što su cigarete može biti teško, ali je krajnji cilj da budete zdraviji. Ćitajte o negativnim posledicama cigareta i posavetujte se sa stručnjakom. Danas postoji mnogo tehnika ostavljanja cigareta, kao što su knjige i predavanja.
05/12/2021 11:07

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments