Rešite se tamnih podočnjaka!

06/05/2016 10:34

Rešite se tamnih podočnjaka!

Postoji više načina da prekrijete nesavršenosti na licu, među kojima su kod velikog broja ljudi i podočnjaci – a postoji i način da ih se rešite zauvek!

Podočnjaci mogu biti posledica nedovoljnog ili lošeg sna, umora, stresa i još niza drugih stvari. Naravno, postoje različiti načini na koje možete pokušavati da ih se rešite.

Međutim, ako ste do sada pokušali sve – od redovnog sna, zdrave ishrane, unošenja dovoljno vode svakog dana, pa preko svih skupih krema i tretmana – trebalo bi da probate rešenje koje nudi priroda.

Postoji jednostavan način da se rešite tamnih krugova ispod ili oko očiju – za šta će vam biti potrebno sve ono što verovatno već imate u svojoj kuhinji.

Priroda je dala odlično, brzo i efikasno rešenje za tamne podočnjake, a potrebno je napraviti smesu po sledećem receptu:

Sastojci

šaka peršuna, vruća voda; posuda i drvena varjača; dve vatice za skidanje šminke;

persunNačin pripreme

Iscepkajte listiće peršuna u posudu i drvenom varjačom snažno pritiskajte uz ivice posude kako bi peršun pustio svoj sok; prelijte kašikom vrele vode i promešajte;

Kako se koristi

Kada se ohladi smesa koju ste pripremili (za šta je potrebno nekoliko minuta), uzmite vatu i natopite je tom tečnošću; stavite vatu ispod oba oka i lezite sa tim oblogama 10tak minuta;

Kako deluje

Peršun je bogat vitamonima C i K koji pomažu da se umiri otok, a uz dovoljno sna, tečnosti i zdrave hrane jedan ovakav tretman može da vas reši podočnjaka na period od najmanje dve nedelje

06/05/2016 10:34

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments