Moderni pristup medicini – kvantna dijagnostika i terapija

03/04/2017 13:54

Moderni pristup medicini – kvantna dijagnostika i terapija

NordMed Institut se bavi kvantnom (biorezonantnom) dijagnostikom i terapijom, osnovan sa ciljem proučavanja inovativnih metoda na području kvantnih biotehnologija i poboljšanja zdravstvenog stanja ljudi.

Glavni pravac našeg rada je proučavanje „kvantne anatomije“ čoveka u okviru integracije drevnih znanja Istočne medicine i modernih naučnih saznanja i pristupa uz korišćenje savremene tehnologije kvantne (biorezonantne) medicine, mikroskopa sa tamnim poljem (Darkfield Microscope), bioptron lampe, laserske, elekromagnetne i infracrvene terapije.

Radimo sa pacijentima iz cele Evrope. Koristimo najsavremeniju opremu uz visoku stručnost, što je neophodno kako bi kvantne metode što više bile prihvaćene u medicinskoj praksi u Srbiji i regionu. Osim toga, učestvujemo na važnim međunarodnim skupovima posvećenim razvoju, ne samo kvantne medicine, već i primene novih tehnologija u medicinskoj praksi XXI veka.

_VIK2242

_VIK2057

Kvantna dijagnostika i terapija

Naš Institut osnovan je 2015. godine. Članovi našeg tima imaju višegodišnje iskustvo na području lečenja i medicinskih istraživanja, kao i u korišćenju savremenih tehnologija u medicini.

Zakažite pregled

Ulažemo veliki napor da se naši klijenti osećaju prijatno, udobno i da uoče praktičnost u svakoj fazi komunikacije i saradnje sa nama. Stručnim i preciznim dijagnostičkim postupcima, kao i daljim savetima nastojimo da svim pacijentima pružimo najbolji tretman i ukažemo im na posebne elemente terapije koji će u potpunosti dati maksimalne efekte u postojećim okolnostima.

Naši specijalisti pružaju klijentima iskustvo i entuzijazam, kao i priliku za upoznavanje sa najnovijim metodama oporavka zdravstvenog stanja na najprirodniji način.

Edukacija i preventiva

Centralno težište edukacionog programa našeg instituta je u ukazivanju na enormnu važnost primene pojedinih vrsta preventivnih pregleda. NordMed institut, koristeći neinvazivne visokonapredne medicinske tehnologije osposobljen je da dve do četiri godine unapred ukaže na potencijalno opasne ćelijske promene bilo kog tkiva i samim tim predupredi nastanak i kasniji razvoj velikog broja bolesti ili deformiteta.

Rad naših lekara sastoji se najčešće u primeni kombinovanih visoko efikasnih tehnika na polju dijagnostike i terapeutike.

Više o ovom načinu lečenja u Srbiji:

Kvantna medicina u Srbiji

03/04/2017 13:54

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments