Šta je funazuši?
Povezane objave
Funazuši je vrsta sušija čija prirema traje tri godine.
U pitanju je tradicionalno japansko jelo koje se priprema više od 400 godina.
Komplikovani funazuši
Poznati suši haja-nare, priprema se od različitih vrsta ribe, dok se funazuši sprema samo od ribe iz jezera Biva.
U pripremu ovog jela najbolje se razume Mariko Kitamura. Naime, Mariko pripada 18. generaciji koja vodi porodičnu radnju u gradu Takašima. Zahvaljujući Mariko, održava se zaveštanje i tradicija funazušija.
Foto: Youtube/Printscreen
Pogledajte još:
Spektakl na nebu u toku 2015. godine
Potreban vam je nalet kreativnosti? Slušajte srećnu muziku!
Na današnji dan uvedeno osmočasovno radno vreme
Arheolozi otkrili Jerusalimske sarkofage u Srbiji!
Konačno znamo zašto su neki ljudi desnoruki, odnosno levoruki!
Na današnji dan Abraham Linkoln postao predsednik
Bizarna sujeverja britanske kraljevske porodice
Tenkovi pod vodom i u podrumu
Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*