linkTV

Jedinstvena internet televizija u Srbiji i regionu – linkTV donosi potpuno drugačiji doživljaj televizije. Samo jednim klikom, na bilo kom pametnom uređaju, uvek i svuda, možete pratiti sadržaje koji edukuju, zabavljaju, informišu.

Teme koje se tiču školovanja, vaspitanja i zdravlja glavne su na linkTV-u, kao i priče o preduzetništvu, dobroj zaradi i zdravoj porodičnoj ekonomiji.

Kroz raznovrsne video-forme fokusira se na svakodnevicu savremene žene, a originalnim igranim strukturama donosi zabavu za celu porodicu.

Oni vas čekaju na linkTV-u

Na ekrane vaših kompjutera, tableta i telefona linkTV vraća Irenu iz emisije „48 sati svadba”, koja će vas svojom novom emisijom punom života doslovno izuti od oduševljenja.

Razdvojio se stari dobro poznat tim, Gorica Nešović i Dragan Ilić, koje ćete upoznati u sasvim novim izdanjima. Proverene informacije o zdravlju donose profesor dr Bane Nestorović, dr Ana Gifing, dr Ioanna i drugi, a kroz porodičnu ekonomiju u samo nekoliko minuta vodiće vas Nada Gligorović. Lepote Srbije prikazaće vam niko drugi nego rođeni Brazilac – Thiago Ferreira.

Tu su i akteri naših igranih struktura: Jelena Jovičić kao „nepraktična žena”, Nebojša Milovanović kao veroučitelj i Sanja Ristić Krajinov kao Vidovita Rajna, koja gleda u kocku, jer u kugli mnogo vidi. Mira Đurđević radi TV rasprodaju umetnina, a šta žene žele otkriva Slipper – čuveni komičar Miloš Đorđević.

Ovo i još mnogo toga očekuje vas na linkTV.rs!

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments