Edukacija.rs – najbolji obrazovni sajt u Srbiji!

05/02/2016 12:19

Edukacija.rs – najbolji obrazovni sajt u Srbiji!

Na ovogodišnjoj dodeli nagrada PC Press časopisa, portal Edukacija.rs proglašen je za najbolji obrazovni sajt u Srbiji.

Časopis PC Press već 19 godina za redom nagrađuje najbolje sajtove u Srbiji u više kategorija, a od nedavno i najbolje nastupe na društvenim mrežama i najbolje mobilne aplikacije.

nagrada pc press

Dejan Ristanović PC Press i Ljubiša Pavlović Edukacija.rs

U kategoriji Baza znanja – u kojoj se našlo više sajtova, Edukacija.rs osvojila je prvo mesto kao sajt sa najboljim sadržajem za učenike srednjih škola i studente – od informacija o školama i fakultetima, preko materijala za učenje i pripremnih testova za polaganje prijemnih ispita.

Na portalu Edukacija.rs nalaze se i sadržaji iz drugih oblasti interesovanja kako srednjoškolaca i studenata, tako i roditelja i mladih zainteresovanih za lični razvoj.

Osim prve nagrade u kategoriji Baza znanja, Edukacija.rs nalazi se u prvih 50 sajtova u Srbiji – kako na osnovu posećenosti, tako i na osnovu kvaliteta sadržaja koji nudi.

Pobednici po kategorijama su:

  • Vesti – n1info.com
  • Servisi – helloworld.rs
  • e-market – nonstopshop.rs
  • Baza znanja – edukacija.rs
  • Moderna porodica – bebac.com
  • Slobodno vreme – krstarica.com
  • Blog – amitzdulniker.com

Put od studentske ideje do najboljeg obrazovnog portala u Srbiji Edukacija.rs je prešla za kratko vreme. Podatak od gotovo 500.000 posetilaca na mesečnom nivou najbolji je pokazatelj da je Edukacija na pravom putu.

nagrada 1

U sklopu portala Edukacija.rs nalaze se i Fakulteti.edukacija.rs, Srednjeskole.edukacija.rs, Osnovneskole.edukacija.rs, Roditelji.edukacija.rs i Karijera.edukacija.rs.

Svaki od poddomena sajta Edukacija.rs usmeren je ka definisanoj ciljnoj grupi kojoj nudi relevantne sadržaje, informacije i podatke.

nasa nagrada - Copy

Sve o obrazovanju na jednom sajtu – Edukacija.rs

Fakulteti.edukacija.rs na jednom mestu okuplja informacije o svim fakultetima na teritoriji Srbije, kako državnim tako i privatnim. Osim toga, studenti i budući studenti mogu da prate dešavanja vezana za visoko obrazovanje, da saznaju kada se polažu prijemni, kada su termini pripremne nastave, koji je materijal potrebno pripremiti za polaganje, kao i šta sve nude fakulteti za koje su zainteresovani, koje stipendije su im dostupne i kako do studiranja u inostranstvu.

Naravno, na portalu Fakulteti.edukacija.rs nalaze se i zanimljivi tekstovi, kao i oni koji mogu biti od velike pomoći prilikom učenja i pripremanja ispita. Za sva pravna ili pitanja vezana za odabir fakulteta, na portalu Fakulteti.edukacija.rs dostupni su savetnici koji su tu da pomognu.

Srednjeskole.edukacija.rs je sajt na kom se nalaze informacija o svim srednjih školama – i državnim i privatnim koje se nalaze na teritoriji Srbije. Pored toga srednjoškolci na ovom sajtu mogu da prate sva važna dešavanja – konkurse za stipendije, programe razmene učenika, takmičenja i različite nagradne konkurse.

Na sajtu Srednjeskole.edukacija.rs budući srednjoškolci mogu da se pripremaju za polaganje male mature, zahvaljujući testovima koje rade online, a čije rezultate dobijaju odmah. Osim toga, svi koji imaju nedoumice oko upisa u srednju školu mogu svoje pitanje postaviti pravnom ili savetniku za upis.

Osnovneskole.edukacija.rs je sajt namenjen roditeljima koji imaju decu uzrasta do 14 godina, koje pripremaju za upis u prvi razred ili koje žele da na najbolji način isprate u odrastanju. Osim svih važnih informacija vezanih za upis u osnovnu školu – dokumetnacije, testiranja i lekarski pregled, na ovom sajtu se nalaze i zanimljivi tekstovi koji su namenjeni kako deci tako i roditeljima.

Naravno, Osnovneskole.edukacija.rs je i baza podataka svih osnovnih škola sa teritorije Srbije, a izvor je i svih važnih informacija vezanih za osnovno obrazovanje, kao i za nastavak školovanja u nekoj od srednjih škola.

Roditelji.edukacija.rs je sajt namenjen sadašnjim i budućim roditeljima. Trudnoća po nedeljama, razvoj bebe po nedeljama, informacije vezane za otvaranje trudničkog i porodiljskog bolovanja, korisni saveti za ishranu i zdravlje dece. Takođe na portalu možete pronači i spisak svih porodilišta u Srbiji i još mnogo drugih korisnih informacija.

Karijera.edukacija.rs ima sadržaj koji je upućen mladima koji žele da se usavršavaju i steknu veštine i znanje izvan formalnog obrazovanja. Svi dostupni kursevi iz različitih oblasti nalaze se na ovom sajtu, a zainteresovani se mogu lako obratiti oragnizatorima putem našeg sajta.

Osim informacija o kursevima, različitim zanimljivim lekcijama iz oblasti kao što su marketing, menadžement ili IT, na sajtu Kursevi.edukacija.rs nalaze se i različiti tekstovi i saveti koji mogu olakšati početak karijere kod onih koji su tek počeli ili koji se usmeravaju na drugu profesionalnu oblast.

Posetite portal Edukacija.rs ili neki od poddomena i saznajte sve što vam je potrebno, zabavite se i naučite nešto novo!

05/02/2016 12:19

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dijana Đoković
8 godine ranije

Svaka čast! Redovno posećujem vaš portal! Sve pohvale 🙂

Admin
8 godine ranije

Hvala, trudićemo se da budemo još bolji 🙂