Počinje treći po redu Sea Dance festival

14/07/2016 10:16

Počinje treći po redu Sea Dance festival

U okviru EXIT avanture, već treću godinu za redom održava se i Sea Dance festival na budvanskoj plaži Jaz. Ove godine Sea Dance se održava od 14. do 16. jula.

Na ovogodišnjem Sea Dance festivalu nastupiće više od 100 izvođača, dok je očekivano da dođe oko 20.000 turista iz više od 50 država sveta.

Festival će otvoriti Skrillex – jedan od najpopularnijih producenata u svetu muzike, nakon koga će nastupiti britanska grupa Hurts.

Za tri dana festivala nastupiće mnoge svetske muzičke zvezde, kao što je londonski sastav Stereo MCs, belgijski DJ Lost Frequencies, Jeff Mills, južno afrički DJ Black Coffee, kao i liderka grupe Faithless – Sister Bliss sa DJ setom, takođe i Goldie, Zomboy, Andy C, Sub Focus & MC ID, Shy FX ft. MC Stamina i drugi, ali i neki od najboljih regionalnih i domaćih muzičara – S.A.R.S, Who See, Marčelo, Marko Nastić, Miss Sunshine, Lea Dobričić…

Svakog dana posetioci će moći da prate dnevni program do 18 časova kada je planirana pauza, i priprema programa za večernji deo nastupa. U 19 časova kapije se otvaraju za večernji program, a zatvaraju se u tri sata posle ponoći.

14/07/2016 10:16

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments