Black Friday na ITAcademy i BusinessAcademy!

27/11/2015 08:00

Black Friday na ITAcademy i BusinessAcademy!

Povodom Black Friday dana – poznatog po sniženjima i potrošačkoj groznici pred praznike, ITAcademy i BusinessAcademy je pokrenula akciju – 2 programa po ceni 1!

Akcija je namenjena svima koji su želeli da steknu nova znanja i unaprede svoju karijeru, ali nisu mogli da se odluče šta bi bilo bolje za njih – dizajn ili programiranje, PR ili marketing, SEO ili PPC oglašavanje… Sada možete da pohađate dva programa po ceni jednog!

Od 27. do 29. novembra svi zainteresovani će imati priliku da sebi obezbede dva programa po ceni jednog tako što će plaćanjem jedne školarine dobiti još jedan program – potpuno besplatno.

Prijavljivanje za ovu akciju, koja traje samo tri dana, za ITAcademy nalazi se ovde, a za BusinessAcademy ovde.

Pročitajte više o programima ITAcademy i BusinessAcademy.

Ova akcija je pokrenuta iz razloga što se mnogi polaznici ITAcademy i BusinessAcademy upisuju na dva programa jer imaju potrebu za znanjima iz više oblasti, što im je ovog puta omogućeno – po jednoj ceni!

Za web dizajnera mogu biti potrebna i dodatna znanja iz programiranja, dok je možda programerima potrebno i znanje drugih IT veština kako bi uspeli da upravljaju IT projektima i slično.

EDUKACIJA_slike

U kompanijama se sve više prepliću oblasti kao što su PR i marketing, pa je zato potebno znanje iz obe oblasti kako biste bili stručnjak u svom poslu.

S obzirom na to da se sve brže trendovi u IT sektoru menjaju , interesovanje za IT znanja i poslove na tržištu neprekidno raste, što može da posvedoći i veliki broj polaznika upisanih na ITAcademy tokom ove godine.

Na tržištu rada se najviše povećao broj poslova za Java programere, PHP programere i web dizajnere, pa je upravo na ovim smerovima ITAcademy vladalo najveće interesovanje.

Idealne kombinacije

S obzirom da u okviru akcije Black Friday, koja traje tri dana, ITAcademy i BusinessAcademy omogućavaju svim zainteresovanim da upišu dva programa po ceni jednog, za vas smo napravili i idealne kombinacije smerova koje biste mogli da pohađate po ceni jednog:

  • PHP programiranje i Web dizajn
  • Microsoft i Linux administracija
  • Dizajn i CAD
  • Software development i IT poslovanje
27/11/2015 08:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments