Aprilski DaFED#42

31/03/2016 09:22

Aprilski DaFED#42

DaFED#42 održava se u sredu, 6. aprila 2016. godine, sa početkom u 18 časova. Predavanja na temu Meteor JS održaće se u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu, Dr Zorana Đinđića bb.

DaFED#42-700px

Predavači na DaFED#42 su:

Nenad Pavlov (Osvest) koji se bavi programiranjem već 12 godina, a poslednjih pet godina radi kao profesionalni front-end developer sa naglaskom na JavaScroptu kao takvom i u različitim oblicima (jQuery, ImpactJS, AnregularJS, NodeJS, socket.io…). Najveći deo profesionalne karijere proveo je u Hinttechu i A51 (ActiveCollab). Pored toga radio je i na mnoštvu freelance projekata. Sve češće se nalazi u ulozi vođe projekata i predavača. Trenutno je aktivan u Fintech i startup industriji kao programer i konsultant.

Marko Kažić (Zamphyr) je osnivač Zamphyr-a, škole nove generacije za računarske nauke. Živeo je kao digital nomad i radio kao konsultant za startup-ove, vratio se u Srbiju da stvori novu vrstu škole za buduće inovatore, programere i IT-evce uopšte.

Teme predavanja:

MeteorJS – Za svakog po nešto, za nekoga sve, Nenad Pavlov

  • Šta je MeteorJS? Zašto je tako kul i ko je njemu to omogućio? U moru platformi za web razvoj ovo je priča o jednoj koja se postepeno ističe.

Meteor za ljude i startupove, Marko Kažić

  • Ovo je priča o Meteoru kao tehnologiji, iskustvu sa Meteorom u realnom svetu. Na ovom predavanju Marko će nam prikazati rešenja nekoliko problema korišćenjem Meteora. Zašto je dobar za preduzetnike i programere koji žele brzo do funkcionalne aplikacije? Šta sve može i ko ga koristi.

Sponzori aprilskog DaFED-a su kompanije Vega IT Sourcing, Eton Digital.

Prijavite se na DaFED#42

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno svoje prisustvo potvrditi na zvaničnom sajtu organizacije.

Više onformacija o DaFED-u nalazi se u zvaničnoj Fejsbuk grupi, na fan stranici i Tviteru.

31/03/2016 09:22

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments