PDP konferencija okuplja kreativce

21/08/2015 15:47

PDP konferencija okuplja kreativce

PDP internacionalna konferencija kreativnih medija u Novom Sadu okuplja stručnjake, studente i mlade koji se bave dizajnom, fotografijom, arhitekture i drugih pojla krativnog rada.

Na sedmoj internacionalnoj PDP konferenciji, LoFiHi, tema je označavanje stvaralaštva koje ne zahteva veliki budžet ili savršenstvo u tehnici, već je najveća vrednost takvog stvaralaštva ideja.

Predavači će na svojim govorima i radionicama pokazati kako su inovacije moguće i u uslovima koji deluju kao prosečni ili čak i nemogući.

Konferencija će se održati od 3. do 6. septembra 2015. godine u prostoru Studentskog kulturnog centra Fabrika u Novom Sadu.

Predavanja će držati: njujorška dizajnerka Leta Sobierajski, arhitektinja iz Beograda Mia David, britanski fotograf Michael Bowring, srpski dizajner Slavimir Stojanović i drugi autori.

Osim predavanja, manifestacija će se sastojati i od radionica, izložbi, panel diskusije i drugih aktivnosti.

U okviru konferencije organizovan su i konkursi u tri oblasti: fotografije, prostornog i grafičkog dizajna. Radovi koji pobede na konkursu biće izloženi za vreme konferencije.

Poseta konferencije je besplatna. Svi zainteresovani da prisustvuju konferenciji, a koji nisu iz Novog Sada, mogu se prijaviti za pakete koji uključuju smeštaj i druge pogodnosti.

Kratak uvod ovogodišnje PDP konferencije:

21/08/2015 15:47

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments