Najava za junski DaFED#33

25/05/2015 14:39

Najava za junski DaFED#33

DaFED#33 održava se u sredu, 3. juna 2015. godine sa početkom u 18 časova. Predavanja na temu Social media marketing & personal branding će se održati u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb).

DaFED#33-predavaci

Predavači na DaFED#33 su:

Ivan Ćosić (Plain&Hill) – vlasnik agencije Plain&Hill, dizajner, kreativac, bloger i predavač na brojnim domaćim i regionalnim konferencijama. Pokretač je mnogih internet projekata, a takođe se bavio raličitim vidovima posla u kreativno-marketinškoj industriji. Zadužen je za dizajn većine publikacija svetske medijske asocijacije WAN-IFRA, radio je na nekoliko startup projekata od kojih je najpoznatija IndieVoices platforma. Veruje u budućnost i potencijal koju tehnološko preduzetništvo ima u Srbiji, zato već dve godine zajedno sa svojim timom organizuje konferenciju wwvesac: živi lokalno – radi globalno.

Milan Maglov (maglov.rs) – Broj 1 freelance Community menager u Srbiji. Nakon dugogodišnjeg iskustva u marketinškim agencijama i nakon što je njegova Facebook stranica Dnevna doza kreativnosti dostigla uspeh, okrenuo se samostalnom radu na društvenim mrežama za mnogobrojne klijente. Trenutno stranice koje vodi imaju više od 860.000 fanova. Sem rada za klijente Maglov uspešno vodi i kurs Facebook.PRO.

Teme predavanja:

Lično brendiranje – Ivan Ćosić

Na predavanju će biti reči o tome koliko je bitan dobar lični kontakt i kako je zapravo to osnova kvalitetnog poslovanja. Tome u prilog govori i istraživanje koje je sprovedeno 2014. godine, čiji rezultati pokazuju da individualci dobijaju oko 75% poslova zahvaljujući preporukama. Predavanje će biti bazirano na mnogim primerima iz Ivanove karijere, koje je će predavač predstaviti kroz interesantne priče i anegdote.

Kako efikasno promovisati svoj biznis na Facebooku – Milan Maglov

Predavanje će se bazirati na konkretnim načinima promocije putem najpopularnije društvene mreže u Srbiji – Fejsbuka. Predavač će deliti savete – kako da iskoristimo Fejsbuk da prodamo svoje usluge i proizvode, kako da se efikasno reklamiramo, zašto je Fejsbuk bolji od drugih društvenih mreža, a predstaviće i pozitivne i negativne primere oglašavanja.

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Više informacija o DaFED-u nalazi se u zvaničnoj Fejsbuk grupi, fan stranici i na Tviteru.

Sponzor junskog DaFED-a je kompanija Vega IT Sourcing.

25/05/2015 14:39

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments