Poklonite svom detetu najbolji novogodišnji poklon: Kembridž obrazovanje za sigurnu budućnost

28/12/2018 13:33

Poklonite svom detetu najbolji novogodišnji poklon: Kembridž obrazovanje za sigurnu budućnost

Praznici su idealna prilika da svaki slobodan trenutak provedete sa porodicom, da uživate u zajedničkim novogodišnjim ritualima i poklonima, ali i pravo vreme da razmišljate o novogodišnjim odlukama i budućim planovima za sebe i svoje najbliže.

Ukoliko je među vašim odlukama za 2019. godinu i ona da svom detetu obezbedite kvalitetno obrazovanje koje će mu otvoriti sva vrata, onda vam Savremena gimnazija može pomoći da mu poklonite najbolji novogodišnji poklon.

U ovoj najmodernijoj Kembridž gimnaziji u regionu povodom novogodišnjih praznika važe povlašćeni uslovi upisa i školarine su niže za čak 45%.

Tako, umesto da platite ratu za zimovanje, skupoceni telefon ili neki drugi materijalni poklon, svom detetu možete obezbediti najkvalitetnije školovanje za samo 146 evra mesečno.

Sada je pravi trenutak da donesete najbolju novogodišnju odluku i svom detetu obezbedite srećnu i uspešnu 2019. i svaku narednu godinu. Upis je otvoren do 3. januara, a svoju prijavu možete poslati preko ovog linka.

Savremenim obrazovanjem do uspeha

Vaše dete se u Savremenoj može školovati na Nacionalnom, Kombinovanom ili Cambridge International programu. Za koji god da se odlučite, budite sigurni da će profesori biti potpuno posvećeni vašem detetu i da je školovanje uz modernu tehnologiju i najsavremenije uslove, kakve nudi ova škola, karta za najprestižnije svetske univerzitete.

Nakon što steknu priznate nacionalne i međunarodne diplome koje su dokaz njihovih kvalifikacija, savremenim gimnazijalcima su otvorena vrata svih fakulteta u zemlji i inostranstvu.

Savremena gimnazija je deo LINK Educational Alliance, edukativnog sistema kompanije LINK group, koju čini i Savremena osnovna škola. Gimnazija radi po Kembridž planu i programu, ali i po planu i programu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, koji ispunjava najviše standarde kvaliteta. U modernom okruženju u kakvom uče savremeni gimnazijalci i uspesi dolaze mnogo lakše.

Najsavremeniji uslovi za najbolje rezultate

U jedinstvenim, posebno dizajniranim učionicama – Intelligent Classroom i Google Technology – vaš budući gimnazijalac svesku će rado zameniti iPad uređajima, interaktivnom tablom i Google aplikacijama i lako će upijati znanja, dok ćete vi kao roditelj moći svakodnevno da proveravate njegove ocene u elektronskom dnevniku.

Učenje u Savremenoj podržano je i primenom Amazon Echo i Samsung Gear VR uređaja, jedinstvene e-Learning platforme, 3D štampača, 3D olovke i 3D skenera, a uz sve to, ono je interaktivno, kreativno i zanimljivo, jer profesori, vrhunski stručnjaci u svom poslu, neprestano pronalaze nove, drugačije načine prenošenja znanja i nastoje da učenici to znanje praktično usvoje. Ne samo u učionici već i na mnogim drugim neobičnim mestima – u prirodi, podzemnom Beogradu, Kovilovu, na Kalemegdanu, Adi Ciganliji, klizalištu, u muzeju…

Savremeni gimnazijalci su najbolji ambasadori škole

U Savremenoj gimnaziji vlada disciplina, ali se uči bez stresa. Učenici stiču znanja na kreativan način, uz eksperimente u opremljenoj laboratoriji, kroz ogledne časove i bogate vannastavne aktivnosti – posete kulturnim manifestacijama, pozorištima i bioskopima, nezaboravne izlete, humanitarne akcije…

Savremeni gimnazijalci se mogu pohvaliti i medaljama sa takmičenja, a ne zaostaju ni u iskazivanju svojih umetničkih talenata u predstavama, sekcijama i mnogobrojnim radionicama, pa su tako ovu godinu ispratili izvedbom savremenog mjuzikla „SGrease” u prepunoj sali KC Čukarica, kao i novogodišnjim koncertom u CZK „Vlada Divljan”.

Ovo je samo deo zdravog okruženja u kome učenici Savremene rastu i stiču znanja i veštine za ceo život.

Donesite najbolju novogodišnju odluku: Obezbedite mesto u Savremenoj po najpovoljnijim uslovima

Vaše dete je sada na prekretnici, ali je na vama da mu pomognete da njegov naredni korak bude i najbolji. Izbor srednje škole u kojoj će provesti naredne četiri godine neće samo odrediti njegov nastavak školovanja već će značajno uticati na njegov uspeh i nakon toga.

Zaboravite na slatkiše, odeću i druge poklone koji bi vašem detetu pružili samo kratkotrajnu radost i zadovoljstvo i izaberite moderno školovanje u Savremenoj gimnaziji. Samo kvalitetno obrazovanje poklon je koji nema rok trajanja!

Požurite i prijavite se odmah, jer je broj mesta ograničen. Donesite najbolju novogodišnju odluku i upišite svoje dete u Savremenu gimnaziju do 3. januara po najpovoljnijim uslovima, za samo 146 evra mesečno.

28/12/2018 13:33

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments