Zaboravite na puškice: Na savremen način do bolje ocene iz matematike

19/10/2017 09:24

Zaboravite na puškice: Na savremen način do bolje ocene iz matematike

Osmi razred je prekretnica u životu svakog osnovca, jer je srednjoškolsko obrazovanje samo na korak od njega. Zato je u ovom periodu vašem detetu neophodna pomoć oko učenja matematike, a uz online časove matematike za 8. razred ono će matematiku razumeti bez problema.

Dobra osnova za lakši napredak

OKmatematika, moderna online platforma 21. veka, idealan je način da vaše dete ponovo zavoli ovu prirodnu nauku.

Uz raznovrstan program prilagođen planu i programu 8. razreda, veliki broj posebno osmišljenih testova, video-zadataka koji će na zanimljiv način prikazati kako da vaše dete korak po korak dođe do pravog rešenja, kao i pripreme za malu maturu o kojoj treba misliti na vreme, vaše dete će veoma brzo povratiti želju za učenjem.

Interaktivne lekcije će mu pomoći da dobije dobru ocenu na testovima, ali i ostvari odličan rezultat na maloj maturi.

Proverena pomoć u učenju, a nije puškica

Složenije geometrijske figure kao što su prizma, piramida, kupa, lopta i valjak, ali i sličnost trouglova, samo su neke od oblasti koje će sačekati vaše dete po polasku u 8. razred.

Ako želite da proverite koliko je vaše dete pazilo na času, samo sačekajte da mu za rešavanje nekog zadatka zatreba gradivo iz prethodnih razreda. Ko ne zna da na online platformi može da pošalje poruku profesoru i zatraži pomoć, koristiće razne prečice.

Da vaše dete ne bi došlo u situaciju da prepisuje ili koristi puškice na kontrolnom i pokvari ocenu ukoliko ga u tome uhvati nastavnik, a pritom ništa ne nauči, pronašli smo bolju pomoć u učenju – OKmatematiku.

Online čas za OKocenu

Koliko ste do sada dali novca na razne privatne časove ne bi li vaše dete pokazalo napredak u školi, ali je uspeh bio kratkog veka?

Uz OKmatematiku nećete imati tih problema, jer će OKprofesori pomoći vašem detetu za svaki problem i poteškoću u učenju. Nećete morati da brinete da li je urađen domaći zadatak i da li je priprema za predstojeći kontrolni adekvatno urađena uz OKpomoć.

Matematika za 8. razred na OKmatematici je pravo rešenje za vašeg osmaka jer, osim toga što će mu obezbediti pravu pomoć u učenju i dostizanju bolje ocene, daće mu dobru osnovu za polaganje male mature.

OKmatematika je matematički put kojim vaše dete treba da ide!

19/10/2017 09:24

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments