Otvoren TOEFL centar u Novom Sadu

21/01/2016 11:32

Otvoren TOEFL centar u Novom Sadu

Četvrti zvanični TOEFL centar, u kom je moguće polaganje ovog testa, otvoren je u Novom Sadu, u Američkom kutku, na adresu Petra Drapšina 3.

Na ovaj način omogućeno je studentima, zaposlenima i onima koji traže posao da polaganjem TOEFL testa odrede nivo znanja engleskog jezika i u Novom Sadu.

Američki kutak će organizovati polaganje testa na računarima, najviše po 15 kandidata u isto vreme. Sledeći termin za polaganje ovog testa je 29. januar.

Polaganje TOEFL testa neophodno je za one koji žele da apliciraju na univerzitete u Americi ili bilo gde gde se studira na engleskom jeziku.

Do sada su TOEFL centri bili otvoreni u Beogradu, Subotici i Nišu, a Novi Sad je četvrti grad u Srbiji u kom će se polagati ovaj test znanja engleskog jezika.

Za polaganje TOEFL testa potrebno je registrovati se, izabrati mesto i datum testiranja. S obzirom na to da se na rezultate može čekati oko tri nedelje, potrebno je prijaviti se na vreme za polaganje, a i broj mesta za polaganje za svaki termin je ograničen.

TOEFL test se sastoji iz četiri dela: čitanje, slušanje, pričanje i pisanje na engleskom jeziku. Svaki deo testa se boduje sa 30 bodova.

21/01/2016 11:32

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments