Kako iznervirati pripadnike određenih nacija?

01/06/2023 09:46

Kako iznervirati pripadnike određenih nacija?

Kako iznervirati nekoga, ukoliko baš to želite?

Činjenica je da nas karakterišu određene osobine, poput toga da smo “živci”, da imamo “kratak fitilj” i da često burno odreagujemo, pogotovo kada je nepravedna situacija u pitanju, na šta nas je i Svetsko prvenstvo u fudbalu podsetilo… Međutim, svaku osobu na planeti moguće je iznervirati, ali pitanje je kako?

Kako to reaguju druge nacije, odnosno pripadnici druge kulture u momentima kada su iznervirani? Ili kako ih uopšte, možemo i iznervirati?

Statistike i stanje u društvu, pokazuju, da nam je vrlo malo potrebno da “puknemo”, a razlozi su nažalost, brojni i različiti.

Zanimljiv vodič kroz kako nekog isprovocirati ?!

Izgleda da je ovakav vid vodiča zaista falio svetu i modernom društvu.

Naime, kako isprovocirati pripadnika određene nacionalne pripadnosti, na duhovit način predstavio je ilustrator i autor jednog američkog sajta,poznat kao Kejl.

Cilj ovakvog tipa vodiča je da zabavi, nasmeje ali i da skrene pažnju na realnu tradiciju i kulturu ponašanja jedne nacije. Pa, ukoliko za odmor odlučite da posetite jednu od destinacija koje su se našle na listi i ukoliko vam tamo neko ne bude “po volji”, možete iskoristiti uputstva koja su ovde predstavljena.

Na primer, ukoliko se nađete u Italiji, da biste iznervirali Italijane dovoljno je da njihove najdraže špagete prelomite pre kuvanja.

Zatim, kada su Amerikanci u pitanju, poslužite im porciju zdrave hrane, kao normalnu porciju i vrlo brzo ćete za njih postati državni neprijatelji broj 1.

Kanađani ne mogu da podnesu kada ih neko nazove Amerikancima. Ukoliko napravite i slučajnu grešku, zauvek ste precrtani.

Meksikancima, jednostavno, uskratite omiljeni ljuti sos.

Kada su Japanci u pitanju, njih ćete iznervirati ako im obuveni uđete u kuću.

Francuzi će reagovati na posluženu sodu ili vodu uz večeru, umesto nekog finog vina, koje se kombinuje sa obrokom.

Marsovce uvek možete podsetiti koliko im je planeta bezveze.

FOTO:www.boredpanda.com

01/06/2023 09:46

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments