Postavite sebi ova pitanja i otkrijte svoju skrivenu strast

22/01/2023 11:20

Postavite sebi ova pitanja i otkrijte svoju skrivenu strast

Naravno da svako želi da bude inspirisan na dnevnom nivou. Ukoliko sebi postavite ova pitanja, pronaći ćete svoju skrivenu strast, te ćete imati osećaj posebne svrhe.

Na koga ste ljubomorni

Iako je zavist definisana kao jedan od grehova, postoje načini da je iskoristite za dobro. Ona je ključni indikator da neko ima nešto što vi želite. Ukoliko na primer zavidite nekom ko ima uspešan posao, iako time uopšte ne želite da se bavite, razlislite čime je uzrokovana zavist? Prestižom, novcem, diplomom ili načinom života? Kada shvatite šta je uzrok, lakše ćete menjati ono što ne funkcioniše ili čime niste zadovoljni.

Ko su vam top 3 uzora?

Koje tri osobe vas inpirišu i zbog čega? Kada ovo utvrdite, lakše ćete identifikovati i svoje vrednosti, koje su važan deo strasti po pitanju bilo čega.

Zašto ste prestali sa nečim?

Mnogi ljudi u jednom trenutku odustanu od nekog posla ili hobija, iako su bili veoma pasionirani. Razmislite šta vas je nateralo da prestanete time da se bavite? Bilo da vam je strast bio neki hobi ili sasvim druga karijera od one kojom se danas bavite, nikad nije kasno da se tome ponovo posvetite.

Po čemu sam poseban/posebna?

Mnogima je veoma teško da odgovore na ovo pitanje, pa zato počnite sa odgovorima na sledeća pitanja:
Da li ste nekad osvojili neku nagradu? Imate li specijalne talente ili sposobnosti? Nemojte da prestanete da tražite odgovore na ova pitanja.

Pitajte prijatelje

Važno je i kako vas drugi vide, pa zato pritajte tri najbliža prijatelja šta misle, po čemu ste posebni.

Šta biste radili sa dva miliona?

Kada ne biste morali da radite i kada biste imali dovoljno novca čime biste se bavili? Ovo može biti i ključni odgovor na vaše pitanje.

22/01/2023 11:20

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments