Horoskop za četvrtak, 8. decembar 2016. godine

07/12/2016 21:00

Horoskop za četvrtak, 8. decembar 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 8. decembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Nemojte srljati u nešto u šta niste sigurni jer bi svaka poslovna odluka trebalo da bude rezultat promišljanja i planiranja. Nemojte da brinete unapred – sve kockice u poslovnom segmentu polako se sklapaju.

Ljubav: Pokušajte da odvojite više vremena za zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – trebalo bi i da počnete tako da se ponašate kako biste upoznali neke nove, zanimljivije ljude.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ako ste nezaposleni – trebalo bi da se malo više aktivirate u traženju posla. Za napredovanje ili pronalaženje (novog) posla neka osoba će Vam biti zaista od pomoći – nemojte to zaboraviti.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu ući u period burnih dešavanja na ljubavnom planu. Ako ste u vezi – budite veća podrška voljenoj osobi – ukoliko je to ono što joj je trenutno potrebno.

Zdravlje: Uvedite neke fizičke aktivnosti i osećaćete se mnogo bolje.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Vaša ozbiljnost i profesionalnost je ono što se ceni u poslovnom svetu i zato nemojte od toga odustajati. Ako imate neki problem sa saradnicima ili parnterima – najbolje bi bilo da sto što pre rešite.

Ljubav: Ako ste u vezi – nemojte okolišati nego sve probleme ili zamerke na odnos podelite sa voljenom osobom i zajedno dođite do rešenja. Slobodni pripadnici znaka očekuju previše od novog poznanstva.

Zdravlje: Obratite više pažnje na ishranu.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ne bi trebalo da žurite kada su u pitanju neke poslovne ponude i dogovori. Sagledajte situaciju iz svih uglova i donesite odluku naspram onoga što Vam trenutno najviše odgovara.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u dužoj emotivnoj vezi trebalo bi da što pre rešavaju emotivne probleme koji se pojavljuju s vremena na vreme. Ako ste slobodni – možete upoznati zanimljivu osobu na putovanju ili u poslovnom okruženju.

Zdravlje: Trudite se da što češće budete u pokretu – dovoljno je i da redovno šetate.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Nemojte se previše brinuti i nervirati oko nekih neuspeha koje možda doživljavate u poslovnom aspektu. To može biti samo prolazni period ili Vam ti neuspesi neće narušiti put ka napretku.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da budu sigurni da li su spremni za nešto ozbiljnije u svom ljubavnom životu. Ako ste već u vezi – otvoreno razgovarajte sa voljenom osobom umesto što nagađate šta misli.

Zdravlje: Dobro se osećate.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ukoliko trenutno nemate previše aktivnosti i dešavanja na poslovnom planu – nemojte se brinuti i ovaj period iskoristite za rešavanje nekih poslova koje ste zapustili ili odlagali.

Ljubav: Ako ste zainteresovani za neku osobu – trebalo bi da se pokrenete kako bi se iskristalisalo šta će to izrasti iz, za sada, prijateljskog odnosa. Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da porade na komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguće glavobolje ili problemi sa sinusima.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Budite slobodni da se izborite za sebe i postavite stvari onako kako smatrate da bi trebalo da budu u Vašem poslovnom okruženju. Ako to znači promena posla ili prekvalifikacija – onda bi to trebalo i da uradite.

Ljubav: Slobodni pripadnici ne bi trebalo da žale za nekim propuštenim prilikama, nego da iz toga nauče – i na vreme pokažu svoje emocije. Ako ste u vezi – uradite sve što je potrebno da popravite atmosferu u vezi.

Zdravlje: Posvetite više vremena bliskim ljudima u svom okruženju.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Trebalo bi malo bolje da se organizujete kako biste lakše izlazili na kraj sa svim obavezama koje imate. Čim napravite dobar plan videćete da ćete lakše pratiti svoj napredak i sve će ići lakše.

Ljubav: Svi imamo neku prošlost u ljubavnom životu – što ne bi trebalo da Vas sprečava da budete srećni sada ili u budućnosti – bez obzira na to da li ste slobodni ili u nekoj ozbiljnijoj vezi.

Zdravlje: Moguća prehlada ili pad imuniteta – ništa strašno!


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ako Vam je potrebna pomoć u radu – nemojte čekati poslednji trenutak za to. Poslovi se neće sami obaviti svakako, a novi će početi da se gomilaju ukoliko ne preuzmete nešto na vreme.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi očekuju previše od svojih partnera/partnerki. Ako ste slobodni – trebalo bi da imate više samopouzdanja i hrabrosti i konačno priđete osobi za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima i vratu.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ukoliko ste nezaposleni – sada je odličan period za potragu; napravite taktiku i uz pozitivne misli sigurno ćete uspeti da pronađete nešto što želite da radite – bez osećaja da ste podcenjeni.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi više da se posvete partneru/partnerki i porade na komunikaciji. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo malo da se opuste i uživaju u životu.

Zdravlje: Stomačni problemi su prolaznog tipa.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ukoliko ste zaista posvećeni svom radu i svoje obaveze inače završavate na vreme – nema razloga za brigu; dovoljno ste sposobni i iskusni da se izvučete iz bilo kog problema.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje i nestalne emocije mogu zbuniti ljude oko Vas – bez obzira na to da li ste u vezi ili ste slobodni. Vreme je da se malo sredite.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ukoliko posao kojim se bavite na neki način ne ispunjava Vaše potrebe ili ne vidite perspektivu – trebalo bi ozbiljnije da razmislite koji su Vam budući koraci u karijeri.

Ljubav: Veza u kojoj se nalazite je Vaša oaza mira i nemojte dozvoliti da Vam iko to poremeti. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da razmisle o tome – zašto su u ovom statusu i šta žele.

Zdravlje: Promenite način ishrane.

07/12/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments