Boja sunca je hit 2021

12/03/2021 14:35

Boja sunca je hit 2021

Proleće 2021. godine krasiće jednostavnost i vedre boje. U trendu su jednosatvni krojevi, ali i boje koje će učiniti da svaki stajling bude atraktivniji. Modni hit 2021 godine je svakako kombinacija žute i sive boje. Međutim, ove dve boje se tako lepo slažu i dopunjuju da su počele sve više da se koriste i u uređenju kako stanova tako i poslovnih prostorija.

Siva je neutralna boja i lepo se slaže sa svim ostalim nijansama, sa druge strane žuta je osnovna i jarka boja. Crna i siva zajedno izgledaju monotono, zato je tu žuta da ih oraspoloži i osvetli. Preporučuje sekombinacija, recimo, sivi kaput sa žutom suknjom i crnom bluzom. Takođe je dobar spoj žuta jakna, sive pantalone i crna bluza ili rolka.

Žuta torba

Žute torbe su preplavile instagram tokom januara, što je dobro, jer se ova boja više nosi tokom letnjih meseci. Idealne su za poslovne prilike uz potpuno sivo odelo. Žutu, malu sportsku torbu na rame uvek možete nositi u kežual prilikama uz patike i sportsku garderobu.

Žute haljine i suknje

Žuta se ranije uglavnom nosila tokom proleća i leta, odnosno tokom toplijih meseci. Uglavnom je bila deo neobaveznih ili svakodnevnih odevnih kombinacija baš zato što je upadljiva. Međutim, danas je sve više prisutna u garderoberima mnogih žena, tako da je postepeno postala i deo poslovnih kombinacija.

Moderne haljine za proleće – leto 2021

Budući da su haljine omiljeni odevni predmet mnogim žena izdvojili smo haljine koje će se nositi ove godine.

1. Haljine pastelnih nijansi

Mala, midi ili maxi haljine potpuno je svejedno dok su u pastelnim nijansama. Mogu se kombinovati jednostavno i lako sa dodacima, poput ogrlica, torbi, ali i sa obućom.

2. Cvetne haljine

Cvetne haljine su hit sezone. Iako su mnogi očekivali da će se povući, modni kreatori su rešili da ovaj dezen vrate na scenu u punom sjaju.

3. Teksas haljine

Uvek moderne haljine svih dužina. Prednost ovog materijala je što se može reciklirati na mnogo načina, a da se uvek dobije najbolji komad odeće.

4. Haljine s naborima na rukavima

Rukavi su bitan element ove sezone za sve odevne predmete. Bitno je da su izražajni.

5. Indigo plava boja

Haljine u indigo plavoj boji odličan su izbor za one, koji ne žele pastelne nijanse, a žele biti moderni.

6. Čipka

Uvek kraljevski izgleda. Haljine s detaljima od čipke sjajne su za toplo letnje vreme, a ove sezone posebno su moderne u midi i maxi dužini.

7. Košulja haljina

Trend koji se nadovezuje na odelo/haljine, su košulja haljine. One su se nosile zadnje dve sezone, a možete se odlučiti za opušteniju ili ozbiljniju varijantu.

 

pročitajte još i:

Istorija haljina: Od glamurozne do čuvene male crne haljine

 

 

12/03/2021 14:35

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments