Trening za mlade trenere u omladinskom sektoru

31/07/2015 14:40

Trening za mlade trenere u omladinskom sektoru

Somborski edukativni centar organizuje trening pod nazivom “Treniraj odgovornost” – osnovni trening za mlade trenere u omladinskom sektoru”.

Trening je namenjen mladima od 15 do 30 godina koji žive na teritoriji Vojvodine, a koji žele da steknu znanja i veštine koje su im potrebne za kreiranje i realizaciju treninga i radionica u omladinskom sektoru. Glavna tema ovog treninga biće zdravi stilovi života.

Prijavljivanje za trening je otvoreno do 5. avgusta.

Prvi modul obuke održava se od 8. do 10. avgusta, dok će drugi modul biti održan od 21. do 24. avgusta. Dodatni časovi održaće se 5. septembra, dok će praktičnu nastavu svi učesnici treninga imati priliku da održe do kraja novembra.

Celokupan program treninga održava se na teritoriji Grada Sombora, a sertifikat o završenom treningu mogu dobiti samo oni polaznici koji budu prisutni i aktivni na 80 odsto programa, uključujući i praksu.

Svim učesnicima će biti obezbeđen materijal za rad, hrana i osveženje tokom treninga, kao i novčana naknada u visini povratne karte – za one koji ne žive na teritoriji Sombora.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem formulara, koji je potrebno poslati mejlom na adresu [email protected].

Broj učesnika je ograničen pa je bitno prijaviti se na vreme. Kandidati koji budu primljeni na trening o tome će biti obavešteni 6. avgusta.

Projekat „Treniraj odgovornost! – osnovni trening za mlade trenere u omladinskom sektoru” realizuje Somborski edukativni centar, a finansira Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu i Grad Sombor u sklopu konkursa za LAP-a za mlade 2015. godinu.

31/07/2015 14:40

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments