SJAJNE VESTI ZA RODITELJE STARIJIH OSNOVACA: Najsavremenija osnovna škola u regionu otvorila upis za učenike II, III, IV i V razreda

19/04/2019 10:17

SJAJNE VESTI ZA RODITELJE STARIJIH OSNOVACA: Najsavremenija osnovna škola u regionu otvorila upis za učenike II, III, IV i V razreda

Dobre vesti stižu nam iz Savremene osnovne škole: zbog velikog interesovanja roditelja, otvoren je upis i za učenike II, III, IV i V razreda. I ne samo to, do kraja aprila važe najpovoljniji uslovi upisa uz popust od čak 40% posto nakon čega na snagu stupaju redovne cene.

Sada je i starijim osnovcima dostupno obrazovanje po svetskim standardima. Svi roditelji koji se prijave do kraja aprila moći će da školuju svoje dete za samo 275 evra mesečno u stvarno drugačijoj osnovnoj školi.

Direktorka OŠ Savremena, Jasmina Franolić, povodom otvaranja upisa i za više razrede ističe:

– Iako smo planirali da ove godine upisujemo samo prvake, interesovanje roditelja starijih osnovaca premašilo je sva naša očekivanja. Ljudi su prepoznali da je Savremena jedinstvena škola u regionu i prava sredina za razvoj njihove dece i mi smo rešili da im izađemo u susret. Otvorili smo upis za učenike II, III, IV i V razreda i nagradili roditelje najpovoljnijim uslovima upisa, koji važe do kraja aprila, jer verujemo da kvalitetno obrazovanje treba da bude dostupno svima.

Pojednostavljena procedura za upis

Procedura za upis u II, III, IV i V razred Savremene maksimalno je pojednostavljena i olakšana kako bi brojni zainteresovani roditelji mogli što lakše da upišu svoje dete.

Testiranje se obavlja u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi, a na osnovu njega vrši se procena afiniteta, tipa ličnosti, stila učenja, sposobnosti i talenata budućeg savremenog osnovca. Iz Savremene ističu da test nije eliminacionog tipa, već ima za cilj da se kreira jedinstveni, personalizovani program za svakog učenika.

Testiranje je posebno važno jer omogućava formiranje optimalnih odeljenja u kojima se svaki učenik razvija u podsticajnoj sredini. Školski psiholog, Milena Tarbuk, naglašava:

– Na osnovu rezultata testa formiramo optimalna odeljenja sa ograničenim brojem učenika. Svako odeljenje sastoji se od osnovaca komplementarnih osobina, tipova ličnosti i sposobnosti; oni jedni druge ohrabruju na napredak u prijateljskoj i podsticajnoj atmosferi. Vodimo računa o svakom detetu pojedinačno, ali i o grupi u kojoj uči i razvija se, jer samo tako se postižu najboji rezultati za vaše dete.

Pažljivo osmišljen program za napredak učenika

Na osnovu toga se obrazovni proces prilagođava afinitetima i stilu učenja svakog osnovca, što u praksi donosi najbolje rezultate. Tako svaki učenik praktično ima svoj „lični dnevnik”, zahvaljujući kome učitelji, nastavnici i roditelji imaju potpun uvid u njegov napredak tokom školovanja.

Bez obzira da li izaberete Kombinovani ili Nacionalni program obrazovanja, on će biti personalizovan u skladu sa potrebama i afinitetima vašeg deteta, što će mu omogućiti nesmetan napredak i doneti najbolje rezultate u školovanju.

Mama jednog prvaka, Dragana Lajšić, nije krila svoje oduševljenje zbog mogućnosti da od predstojeće školske godine upiše svog osnovca u Savremenu:

– Bila sam veoma razočarana što nisam mogla svoje dete da upišem u drugi razred u Savremenoj. Međutim, ubrzo su me obradovali lepim vestima. Čim sam čula da je otvoren upis i za II razred, prijavila sam se i sada sledi testiranje, a od septembra smo savremeni osnovci. Sigurna sam da je Savremena najbolja sredina za razvoj mog sina.

Podsticajna sredina za učenje i razvoj talenata

Savremena osnovna škola je jedina u regionu koja u nastavi primenjuje prorgam razvoja višestruke inteligencije poznatog profesora sa Harvarda Hauarda Gardnera. Zahvaljući ovome, vaše dete neguje svoje različite talente i veštine i razvija se na sveobuhvatan i izbalansiran način.

Nastava u Savremenoj osnovnoj školi odvija se u moderno opremljenim prostorijama, STEAM labovima i prostranim, multifunkcionalnim dvorištima specijalno kreiranim za najefikasnije usvajanje znanja i izbalansiran razvoj osnovaca.

Nastava je takođe potpomognuta savremenom tehnologijom u edukativne svrhe koja proces učenja čini efikasnijim i omogućava učenicima da moderne tehnologije koriste na kreativan i produktivan način.

U skladu sa svetskim konceptom obrazovanja koji se neguje u Savremenoj, osnovci ove škole od ranog uzrasta stiču i IT znanja kroz svetski poznati ICT Cambridge program. Zahvaljujući tome, učenici ovladavaju digitalnom pismenošću, tako važnom za svakog obrazovanog i uspešnog pojedinca u 21. veku.

Savremena osnovna škola predstavlja podsticajno i bezbedno okruženje u kome deca kroz interaktivnu i multidisciplinarnu nastavu usvajaju ključna znanja, usavršavaju svoje talente, ohrabruju se na samostalan istraživački rad, kritičko razmišljanje i stiču ljubav prema celoživotnom učenju. Iznad svega, osnovci Savremene jedni druge podstiču na napredak i u prijateljskoj i porodičnoj atmosferi odrastaju u dobre ljude sposobne da doprinesu zajednici kojoj pripadaju.

Svetsko obrazovanje po najpovoljnijim uslovima

Zahvaljujući otvorenom upisu za učenike II, III, IV i V razreda, sada je i vašem detetu dostupno prestižno obrazovanje za samo 275 evra mesečno. Ne zaboravite da povlašćene cene upisa važe samo do kraja aprila.

Požurite i prijavite se na vreme.»

19/04/2019 10:17

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments