ITS i ITHS slave Dan škole i poklanjaju velike popuste

24/05/2018 09:01

ITS i ITHS slave Dan škole i poklanjaju velike popuste

Dve vodeće IT edukativne ustanove u regionu, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije ITS i Srednja škola za informacione tehnologije ITHS, u ovoj nedelji proslavljaju svoj Dan škole i tim povodom poklanjaju posebne pogodnosti za upis na najtraženije IT profile. Poklanjaju popust do 23%  za studijske programe ITS-a, kao i upis u IT srednju školu sa popustom do 26%.

Budući srednjoškolci i brucoši koji se do petka, 25. maja, prijave za upis na ITS i ITHS dobijaju ove specijalne pogodnosti upisa, a predstavnici ovih škola ističu da je broj slobodnih mesta strogo ograničen i da svi zainteresovani treba da se prijave na vreme.

Jedinstveni IT obrazovni sistem u srcu Beograda

ITS i ITHS osnovale su vodeće regionalne kompanije u oblastima obrazovanja i IT-ja – LINK group i Comtrade, smestile ih u središte najvećeg IT centra na našim prostorima i tako stvorile uslove za napredni vid školovanja, kakvim se može pohvaliti malo koja ustanova u svetu.

Srednja škola po meri novih generacija

Svakodnevni boravak učenika ITHS-a u školi umnogome se razlikuje od prosečnog dana njihovih vršnjaka u drugim školama.

Školski kompleks ITHS-a sastoji se od nastavnih kabineta koji su potpuno prilagođeni potrebama učenika, opremljeni „pametnim” tablama, video-bimovima i školskim laptopovima za svakog učenika. Na raspolaganju su i tereni za fudbal, košarku i odbojku, atletska staza, a odnedavno i najsavremenija fitnes sala sa spravama koje se nalaze samo u teretanama vrhunskih sportista.

Diploma ITHS-a otvara vrata svih fakulteta u zemlji i inostranstvu, a naročito su vredni znanje i iskustvo koje učenici ponesu sa sobom. Većina učenika bira pogodnost da nastavi školovanje na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije ITS, obrazovnoj instituciji koja je osnivač ove srednje škole.

Na samo pedesetak metara od kabineta za nastavu nalaze se vrhunski inženjeri kompanije Comtrade koji svakodnevno primenjuju baš ona znanja koja se prenose na časovima i stvaraju softverske i hardverske proizvode koji se koriste širom sveta. Učenici i studenti tako imaju priliku da iz prve ruke svedoče o primenjivosti svega što nauče i da svoja znanja lako isprobaju i u praksi.

Visoka škola sa čak 92,86% uspešnih i zaposlenih diplomaca

Studije na ITS-u su potpuno drugačije od svih ostalih koje se mogu naći u regionu. Studenti nose školske jakne, svi koriste tablete, a predavanja imaju u moderno opremljenim računarskim laboratorijama, gde uče na Apple kompjuterima, učestvuju u realnim projektima sa inženjerima iz Comtrade-a i tako se pripremaju za odlično plaćene poslove.

Studenti ITS-a imaju mogućnost da budu i deo ITS Projektnog centra, u kom već za vreme studiranja rade sa realnim klijentima, sa pravim resursima, na realnim zadacima i sa kompanijama koje će zaista usvojiti krajnji produkt.

Zbog svega toga, studenti ITS-a su veoma uspešni, čak njih 92,86%. Naime, na osnovu istraživanja koje ITS sprovodi na početku svake godine, 85,44% studenata ITS-a je odmah našlo posao u struci, a 7,42% nastavilo je usavršavanje na čuvenim fakultetima u zemlji i inostranstvu.

Započnite IT školovanje na ITS-u i ITHS-u po najpovoljnijim uslovima

Osmaci i srednjoškolci, ne zaboravite da akcija za Dan škole na ITS-u i ITHS-u traje samo do 25. maja. Ako svoju budućnost vidite u IT-ju, iskoristite do 23% popusta za upis na ITS ili do 26% za upis na ITHS i izaberite pravi put do najplaćenih poslova u svetu.

Broj mesta po akcijskoj ceni je ograničen, posetite ove stranice i prijavite se što pre.

24/05/2018 09:01

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments