Edukatori, dođite na veliku internacionalnu edu konferenciju o bilingvalnom obrazovanju #LIEC2018

26/04/2018 10:58

Edukatori, dođite na veliku internacionalnu edu konferenciju o bilingvalnom obrazovanju #LIEC2018

Srbija će 19. maja biti centar edukativnog dešavanja, jer se tada u Beogradu u organizaciji Savremene gimnazije i LINK Examinations Institute održava velika međunarodna edu konferencija #LIEC2018 „Being bilingual”, koja će okupiti najveće i najistaknutije eksperte iz celog sveta koji će govoriti o značaju dvojezičnog obrazovanja.

Pored najvećih stručnjaka iz naše zemlje, na konferenciji #LIEC2018 „Being bilingual” govoriće i predstavnici brojnih uglednih institucija, među kojima su Cambridge Assessment English, Misija OEBS-a u Srbiji, Filološki fakultet u Beogradu, Filozofski fakultet u Novom Sadu, kao i Italijanski, Francuski i Geteov institut i druge obrazovne institucije.

Dvojezično obrazovanje ispisuje razvojni put pojedinca

Učesnici ovogodišnje konferencije #LIEC2018 saznaće koliko je zapravo obrazovanje na dva jezika važno, šta ono predstavlja za dalji napredak pojedinca, kako se ovaj vid nastave izvodi u ostalim evropskim državama i zašto je on postao globalni trend koji je važno što pre uvrstiti u metodologiju nastave.

LINK internacionalna edukativna konferencija #LIEC2018 „Being Bilingual” održaće se u subotu, 19. maja, od 9 časova u prostorijama Savremene gimnazije u Palati Beograd u organizaciji LINK Examinations Institute i Savremene gimnazije, a prisustvo na njoj je BESPLATNO.

Potrebno je samo da se prijavite na vreme, jer je broj mesta ograničen.

Proverite da li je ova međunarodna konferencija za vas!

#LIEC2018 – „Being bilingual” konferencija namenjena je:

  • bilingvalnim učiteljima i nastavnicima,
  • profesorima stranih jezika,
  • stručnim saradnicima,
  • studentima pedagogije, psihologije i stranih jezika,
  • prosvetnim inspektorima,
  • članovima odbora za obrazovanje i
  • svim zainteresovanim edu-entuzijastima.

Šta dobijate kao učesnik konferencije #LIEC2018?

Učesnici #LIEC2018 ne samo da će na ovoj konferenciji dobiti ekspertsko znanje o dvojezičnom obrazovanju i doći do novih rešenja u njegovom razvoju već će steći i bodove za stručno usavršavanje, sertifikat Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, sertifikat LINK Examinations Institute za međunarodnu akreditaciju i sertifikaciju, kao i popust za polaganje međunarodnih ispita u organizaciji Instituta.

Više o ovome »

Najistaknutiji stručnjaci iz celog sveta za vas

Konferencija #LIEC2018 će početi plenarnim delom na srpskom i engleskom jeziku, koji će biti održan u Pozorištu na Terazijama, dok će, nakon toga, radionice na engleskom, nemačkom, francuskom, italijanskom i srpskom kao nematernjem jeziku biti održane u moderno opremljenim prostorijama najsavremenije Kembridž gimnazije u Srbiji – Savremene gimnazije.

Agendu konferencije #LIEC2018 sa svim učesnicima i temama o kojima će govoriti možete pogledati ovde.

Rezervišite svoje mesto najkasnije do 30. aprila

Ako želite da prisustvujete međunarodnoj konferenciji #LIEC2018 i učestvujete na nekoj od radionica, možete se prijaviti OVDE, najkasnije do ponedeljka, 30. aprila 2018.

Zbog velikog interesovanja regionalnih stručnjaka koji su se već prijavili, a ograničenog broja učesnika, veliki broj mesta je već popunjen. Zato vas podsećamo da se prijavite što pre.

Dođite da svežim idejama zajedno stvaramo pozitivne promene u obrazovanju.

26/04/2018 10:58

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments