Onlajn kurs za pripremu završnog ispita iz matematike 2016/17.

30/03/2017 16:49

Onlajn kurs za pripremu završnog ispita iz matematike 2016/17.

Bliži se kraj školske godine i polaganje male mature. Kako dani prolaze vaš mališan postaje sve veći tremaroš, dok vi sve vreme strepite, jer je to prekretnica u njegovom životu. Nelagodnost je još veća ako vaš mezimac nije bio baš vrstan matematičar u osnovnoj školi.

Rešenje koje će obradovati i vas i vaše dete

Profesori OKmatematike kreirali su kurs s postupno rešenim zadacima iz aktuelne zbirke za polaganje završnog ispita iz matematike.

Iako u ovoj zbirci učenici mogu pronaći tačna rešenja svih zadataka, postupak je ipak najvažniji. Zato su OKprofesori rešili svih 450 zadataka i prikazali postupak rešavanja u video-formi, koju vaše dete može pogledati koliko god puta želi.

dugme prijavi se

U okviru pripreme za malu maturu, vaše dete će za samo 2.800 dinara mesečno, pored video-prikaza postupka izrade svakog zadatka, uvek dobiti pomoć profesora preko sistema poruka i biti u prilici da neograničeno proverava znanje kroz onlajn testove. Moći će i da sazna kako će izgledati završni test iz matematike kroz simulaciju s tačnim brojem zadataka raspoređenih po oblastima, uz pridržavanje kompleksnosti i vremenskog ograničenja za rad.

Pogledajte šta sve sadrži ovaj kurs »

MalaMatura

OKmatematika – onlajn kutak za moderno učenje matematike

OKmatematika je mesto na kome dete može učiti matematiku onlajn, od kuće ili iz prevoza, zajedno s najboljim drugarom ili samo, preko tableta, računara ili mobilnog telefona. Uz moderne metode učenja, neće više postojati izgovori kao što su: „Ne razumem šta profesor priča u školi”, „Danas ne stižem da odem na čas, jer profesor živi u drugom delu grada”, ili „Dosadno mi je da učim iz milion knjiga”.

Da bi rešila školske muke, OKmatematika je mislila o svima. Za decu od predškolskog uzrasta do 5. razreda osnovne škole spremila je besplatan JUNIOR program, dok osnovci mogu učiti matematiku uz detaljno obrađeno gradivo iz petog, šestog, sedmog i osmog razreda u video-formi, baš kao i srednjoškolci. Budući studenti će na jednom mestu imati postupno rešene zadatke s prijemnih ispita na tehničkim fakultetima s prethodnih upisnih rokova.

Pored toga, u ovom onlajn kutku možete svom detetu obezbediti i onlajn časove s profesorom, zatražiti njegovu hitnu pomoć, pomoći mu da se pripremi za popravni ispit ili malu maturu.

Prijavite se odmah i pomozite detetu da spremno dočeka malu maturu

Samo do 7. aprila možete svom detetu uzeti Kurs sa rešenim zadacima iz Zbirke zadataka iz matematike za polaganje završnog ispita po najpovoljnijim uslovima. Zato požurite!

Pomozite vašem budućem srednjoškolcu da zablista na završnom testu koji je pred njim. Prijavite se odmah i budite sigurni u odličan rezultat svog deteta!

30/03/2017 16:49

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments