Novi Sad: Humanitarna akcija “Mala škola Rock and Rolla”

15/04/2016 09:27

Novi Sad: Humanitarna akcija “Mala škola Rock and Rolla”

Humanitarna akcija koju organizuje JP “Sportski poslovni centar Vojvodina” i udruženje “U svetu postoji jedno carstvo u njemu caruje drugarstvo” održava se u petak i subotu, 15. i 16. aprila.

Akcija se sastoji od nastupa 14 novosadskih bendova, a sav prihod koji bude prikupljen od prodaje ulaznica namenjen je razvoju programa za decu bez roditeljskog staranja.

U okviru projekta “Mala škola Rock and Rolla” održava se i ova humanitarna akcija koja je namenjena deci iz socijalno ugroženih kategorija, kojima su manje dostupne mogućnosti upoznavanja sa različitim kulturnim sadržajima i aktvno učestvovanje u njima.

Cilj projekta je realizacija niza muzičkih radionica koje bi vodili iskusni i dokazani umetnici iz Novog Sada, a kroz koje bi deca iz problematičnog socijalnog konteksta mogla da steknu uvid u različite kvalitetne, savremene muzičke forme, sviranje i zajedničko stvaranje kroz kreativnu interakciju.

Organizacija humanitarne akcije “Mala škola Rock and Rolla” ima za cilj prikupljanje sredstava neophodnih za početak realizacije samog projekta i kupovinu muzičke opreme koju će deca koristiti u daljem toku projekta.

Na koncertu će učestvovati: Metak U metaK, Kamper, Gerecki, Lazar, Lucca Beats Quarter, Tri kapljice, M.U.D.A., Nesvesno stresno, Penetratori, Northern Revival, Tethyal, Bao Vau, Ground Zero, Dreddup.

Ulaznice koštaju 300 dinara.

Program humanitarne akcije nalazi se ovde.

Program će se realizovati u zapadnom holu JP “Sportski i poslovni centar Vojvodina” u Novom Sadu, a početak je najavljen za 19 časova.

15/04/2016 09:27

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments