Konferencija o kreativnim industrijama i socijalnom preduzetništvu

05/01/2015 13:26

Konferencija o kreativnim industrijama i socijalnom preduzetništvu

Konferencija za mlade o kreativnim industrijama i socijalnom preduzetništvu biće održana od 22. do 25. januara na Borskom jezeru u organizaciji Timočkog omladinskog centra.

Za četiri dana, koliko traje ova konferencija, mladi će imati priliku da prisustvuju predavanjima stručnjaka gde će saznati šta su primeri dobre prakse mladih ljudi koji su uspeli da razviju socijalna preduzeća u svojim gradovima. Učesnici će naučiti i više o kreativnim industrijama i prostorima za kreativno delovanje – biznis inkubator centrima kreativnih industrija.

Projekat “Pomak”, u okviru kojeg se organizuje ova konferencija, deluje sa ciljem da mlade, koji su aktivni u organizacijama civilnog društva, osnaži za pokretanje inicijativa za poboljšanje socijalnog položaja i ekonomske situacije u kojima se mladi u Srbiji nalaze.

Prijava za konferenciju otvorena je do 12. januara, a mogu se prijaviti predstavnici organizacija mladih i za mlade. Formular za prijavu nalazi se OVDE.

Troškove puta i smeštaja u toku konferencije snose organizatori.

Timočki omladinski centar realizuje projekat “Pomak” u partnerstvu sa Krovnom organizacijom mladih Srbije, a finansijski je podržan od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Izvor: RTV

05/01/2015 13:26

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments