Konkurs za učestvovanje na festivalu “Dev9t”

21/05/2016 09:13

Konkurs za učestvovanje na festivalu “Dev9t”

Festival “Dev9t”, koji se ove godine od 10. do 18. juna održava po drugi put, zamišljen je kao kolonija koja okuplja sve one koji znaju vrednost kulutre.

Slogan ovogodišnjeg festivala je “Stvaraj dalje”, a svi koji žele mogu aktivno učestvovati. Konkurs za stvaraoce otvoren je do 29. maja.

Tema ovogodišnjeg festivala je “Portal”, pa organizatori festivala pozivaju sve zainteresovane da pokažu drugu stranu svoje ličnosti koja je istraživaka, zanimljiva i da učestvuju na konkursima iz više oblasti.

Festiavl “Dev9t” je raspisao konkurse iz oblasti filma, slikarstva, skulpture, književnosti, muzike, arhitekture, stripa, fotografije, mode…

Svi učesnici konkursa imaće priliku da aktivno učestvuju na festivalu i stvaraju umetnost koju će podeliti sa svim posetiocima.

Komplet ulaznica za devet dana festivala košta 1.990 dinara, a dnevne ulaznice po ceni od 400 dinara za petak i subotu i 250 dinara za ostale dane biće dostupne na kapijama manifestacije.

Ulaz na “Dev9t” “specijal” događaje, među kojima je i koncert “Die Antwoord”, posebno će se naplaćivati.

Ovaj koncert je samo jedan od “Dev9t” specijala za koji važi posebno kupljena karta, ali i “Dev9t” donatorska ulaznica čija cena za devet dana iznosi 9.000 dinara.

Više informacija o konkursima i samom festivalu mogu se pronaći na sajtu i zvaničnoj Facebook stranici.

21/05/2016 09:13

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments