Septembarski DaFED #47

01/09/2016 14:40

Septembarski DaFED #47

DaFED#47 će se održati u sredu, 07. septembra 2016. sa početkom u 18h. Predavanja na temu Virtuelne realnosti će se održati u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb).

dafed 47 predavaci

Predavači na DaFED#47 su:

Vitomir Jevremović – (Digital Mind) – vlasnik i osnivač kompanije Digital Mind koja se bavi primenom interaktivnih i digitalnih tehnologija u kulturi, edukaciji, zabavnoj industriji i marketingu. Učestvovao je na realizaciji brojnih projekata u oblasti produkcije digitalnih sadržaja kako u kulturi, tako i u video i softverskoj industriji. Autor je projekata kao što su Virtual Reality muzej Nikole Tesle, Virtuelni muzej Zorana Đinđića, vodio projekat kreiranja prvog 3D animiranog filma o kikindskom mamutu i otvaranja prvog 3D bioskopa u Srbiji u kikindskom muzeju. Autor je softverske platforme ArcheoPack, kao i jedne od najvernijih simulacija flipera – SlamIt Pinball. Dobitnik brojnih priznanja za doprinos razvoju digitalnih tehnologija.

Nebojša Zaklan – (Case 3D) – art director i partner Case 3D kreativnog studija iz Novog Sada. Preko 15 godina u arhitektonskoj vizualizaciji i oblasti marketinga u arhitekturi i nekretninama. Jedan od pionira u Srbiji u ovom polju.

Teme predavanja:

Virtuelna Realnost uzvraća udarac, Vitomir Jevremović

  • Ova godina označila je početak novog doba digitalne civilizacije. Dolazak Virtuelne Realnosti, koju čekamo već trideset godina, nikoga nije ostavio ravnodušnim. Sada kada možemo napipati budućnost, hajde da popričamo o utiscima, upotrebi, problemima, izradi sadržaja, promeni pristupa u komunikaciji, kao i o novim platformama koje nas očekuju već iduće godine.

Upotreba VR tehnologija u real estate-u, Nebojša Zaklan

  • Kako virtuelna realnost menja pogled na prodaju i kupovinu nekretnina sada i u budućnosti. Saznajte kako možete kupiti svoj budući životni prostor, a da se ne pomerite iz svoje sofe.

Sponzori septembarskog DaFED-a su kompanije Vega IT Sourcing, Eton Digital.

Prijavite se na DaFED#47

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, učlanite se u zvaničnu Facebook grupu, posetite fan stranicu ili ih pratite na Twitteru.

Vidimo se, DaFEDsi! 🙂

01/09/2016 14:40

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments