Otvoren konkurs za učešće na ESFL forumu Srbije

27/01/2015 09:36

Otvoren konkurs za učešće na ESFL forumu Srbije

Rok za prijavu: 04. februar 2015. godine
Država: Srbija
Jezik: Srpski
Email za prijavu: [email protected]
Oblast: Političke nauke, Ekonomija, Bankarstvo, Marketing
Nivo studija: Osnovne studije, Master studije
Website: http://studentsforliberty.org/europe/
Kontakt telefon: 061-670-5875

Otvoren je konkurs za učešće na prvom ESFL (Evropski Studenti Za Slobodu) forumu Srbije, za studente i sve učenike završnih godina srednjih škola. Inicijativu je pokrenula Organizacija Evropski studenti za slobodu, u saradnji sa Libertarijanskim klubom- Libekom.

Jednodnevni forum održaće se 07. februara 2015. godine u prostorijama Libeka. U okviru programa predviđena su predavanja o osnovama ekonomije, liberalizma, marketinga, PR marketinga i event menadžmenta. Stručnjaci iz navedenih oblasti podeliće svoje iskustvo u tri predavanja i dve radionice.

Organizatori pozivaju sve studente privatnih ili državnih fakulteta da postanu deo međunarodne mreže za slobodu. Studenti koji imaju sklonosti ka širenju ideje liberalizma kako kroz edukaciju tako i kroz javne debate i seminare pozivaju se da se priključe forumu.

Svi polaznici biće nagrađeni materijalom foruma i knjigama, a na kraju seminara dobiće sertifikat. Nakon završetka programa posetioci će otići na večeru u restoran „Monument“.

Prijava

  • Sa ciljem razvijanja svesti o slobodi i građanskim pravima organizacija ESFL podstiče razvijanje akademskog interesa za političku teoriju.
  • Formular za prijavljivanje se može preuzeti ovde.
27/01/2015 09:36

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments