Ne propustite šansu da pomognete detetu da dobije bolju ocenu iz matematike

06/09/2017 11:11

Ne propustite šansu da pomognete detetu da dobije bolju ocenu iz matematike

Roditelji za svoju decu žele samo najbolje, pa se svim snagama trude da ih što više podstaknu i pomognu im kako bi došla do boljih ocena tokom obrazovanja. Međutim, školski uspeh počinje kod kuće, pokazuju brojna istraživanja.

Evo kako možete da pomognete detetu da lako dođe do dobre ocene iz matematike:

Koji način učenja najviše odgovara vašem detetu?

Brojna istraživanja su pokazala da učenje matematike sa drugom osobom povećava razumevanje ovog predmeta. Nekada ste imali više vremena, pa ste često sate provodili sa svojim detetom objašnjavajući mu jednačine i polinome. Ipak, kako  obaveze postaju brojnije a vremena manje, dopustite da to uradi neko drugi – profesionalac.

Učenik koji traži pomoć obično postiže bolje ocene iz matematike. Da li znate da do sredine septembra možete vašem detetu obezbediti dobru ocenu iz matematike za samo 1.000 dinara mesečno, i to ni manje ni više nego učenjem od kuće?

OKmatematika je za sve đake koji se odluče da uče matematiku online do kraja srednje škole obezbedila povlašćenu cenu od samo 1.000 dinara mesečno. Umesto jednog privatnog časa, vaše dete će moći da uči matematiku celog meseca, za isti novac!

Nećete više morati da molite svoje dete da uči matematiku na vreme, jer će na ovaj način jedva čekati da uz pomoć DL platforme zakorači u online svet matematike i dobije dobru ocenu!

Vežbanje, vežbanje i opet – vežbanje

Nastavnici matematike često zadaju nenajavljene kontrolne. Umesto da budete ljuti na njih zbog loše ocene koju dobije vaše dete, bolje je da svog školarca na vreme pripremite za ove neočekivane situacije koje dete uglavnom dočeka nespremno.

Konstantno vežbanje i rađenje domaćih zadataka je svakodnevica svakog školarca koji želi da ima dobru ocenu iz matematike. Uz OKmatematiku, dete nećete morati da podsećate šta su njegove obaveze. Ono će jedva čekati da sedne za svoj računar i vežba matematiku online, jer je ovaj inovativni način učenja već osvojio srca mnogih školaraca.

I bolja ocena i više znanja!

OKmatematika je online platforma za učenje matematike, koja olakšava dolazak do dobre ocene na pismenim i kontrolnim zadacima. Kako?

Ako odlučite da do 15. septembra za svoje dete uzmete online kurseve do kraja srednje škole, dobićete časove matematike po ceni od samo 1.000 dinara mesečno. Samo jedan privatan dvočas, koji verovatno ne bi bio dovoljan da školarac savlada gradivo koje ga očekuje na pismenom, košta isto toliko.

Stavite na tas ove dve ponude, pa procenite sami – 1 privatan dvočas matematike u trajanju od sat i po vremena, na koji ćete jedva naterati vaše dete da ode, ili ceo mesec online matematike koji prati gradivo koje vaše dete uči u školi, u terminima koje vi odredite.

Broj mesta po povlašćenim cenama je ograničen, zato iskoristite priliku da vaše dete bude bez brige na kontrolnim i pismenim zadacima. Prijavite se ovde.

06/09/2017 11:11

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments