BESPLATNA RADIONICA ZA SVE ONE KOJI TRAŽE ZAPOSLENJE: 6 fatalnih grešaka prilikom konkurisanja na posao

04/09/2019 09:40

BESPLATNA RADIONICA ZA SVE ONE KOJI TRAŽE ZAPOSLENJE: 6 fatalnih grešaka prilikom konkurisanja na posao

Centar za razvoj karijere organizuje u subotu, 7. septembra, od 11 časova, zanimljivu radionicu: „6 fatalnih grešaka prilikom konkurisanja na posao”, u okviru koje ćete naučiti gde kandidati koji konkurišu za posao najviše greše, ali i kako odgovarati na najčešća ili trik pitanja. Ova besplatna radionica održaće se u prostorijama kompanije LINKgroup (Cara Dušana 34, Zemun), a možete se prijaviti i pratiti je potpuno besplatno. 

Saznajte šta vas to očekuje prilikom intervjua za posao

Intervju za posao je jedna od situacija koje mogu da nam budu izuzetno neprijatne, ali i nešto što možemo da doživimo kao izazovan, čak i zabavan poduhvat.

Radionicu će voditi profesionalci iz oblasti ljudskih resursa: Jelena Jeremić i Milica Paskulov, koje će podeliti sa učesnicima, pored korisnih informacija i saveta, i iskustva sa terena kada je u pitanju razgovor za posao i kako to izgleda „sa druge strane stola”.

Tokom radionice imaćete jedinstvenu priliku i da se stavite u ulogu osobe koja je došla na razgovor za posao i da proverite kako se snalazite u ovakvim situacijama.

Pored ličnog prisustva radionici, možete je pratiti i putem interneta, potpuno besplatno, a sve što je potrebno jeste da se prethodno prijavite.

Prijavite se i naučite kako da izbegnete greške prilikom intervjua za posao – potpuno besplatno!

Broj mesta za radionicu „6 fatalnih grešaka prilikom konkurisanja na posao” je ograničen! Prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku i kako biste besplatno čuli brojne korisne i interesantne savete, ali i saznali koje su to najčešće greške. Svoje mesto možete rezervisati putem ovog linka i pratiti radionicu besplatno. Ukoliko ne možete da lično prisustvujete, prijavite se da radionicu pratite onlajn.

04/09/2019 09:40

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments