Sombor: Konferencija “Mladi i agrobiznis”

14/01/2016 16:30

Sombor: Konferencija “Mladi i agrobiznis”

Od 22. do 24. januara u prostorijama Edukativnog centra Poljoprivredne stručne službe Sombor održava se konferencija za mlade pod nazivom “Mladi i agrobiznis”.

Konferenciju organizuju Somborski omladinski bum i Somoborski edukativni centar, a namenjena je mladima iz Zapadnobačkog okruga.

Na konferenciji će biti predstavljeni primeri dobre prakse agrobiznisa, sa naglaskom na mlade koji su uspeli da pokrenu sopstveni biznis i koji se time uspešno bave.

Ukupno će biti 15 predavača i panelista, a svi koji žele da prisustvuju moraju se prijaviti, popunjavanjem online formulara.

Cilj konferencije je da se mladi motivišu za pokretanje posla kroz edukaciju o mogućnostima, prilikama i fondovima koji podržavaju razvoj agrobiznisa kod nas i u regionu.

Učešće na konferenciji je besplatno, a svim učesnicima i učesnicama biće obezbeđeni obroci, osveženje i promo materijal, a kome bude potrebno – i smešaj, kao i refundiranje troškova prevoza.

Konferencija “Mladi i agrobiznis” organizuje se u okviru projekta “Mlad se promeni (za) posao pokreni”, koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

14/01/2016 16:30

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments