Šta je funazuši?
Povezane objave
Funazuši je vrsta sušija čija prirema traje tri godine.
U pitanju je tradicionalno japansko jelo koje se priprema više od 400 godina.
Komplikovani funazuši
Poznati suši haja-nare, priprema se od različitih vrsta ribe, dok se funazuši sprema samo od ribe iz jezera Biva.
U pripremu ovog jela najbolje se razume Mariko Kitamura. Naime, Mariko pripada 18. generaciji koja vodi porodičnu radnju u gradu Takašima. Zahvaljujući Mariko, održava se zaveštanje i tradicija funazušija.
Foto: Youtube/Printscreen
Pogledajte još:
Ovo su prednosti levorukih!
Najveći cvetni vrt na svetu u sred pustinje!
Da li su ovo poslovi iz snova?
Ako želite lepo da spavate, ne čitajte poslovne poruke posle 21h
Odakle potiču misteriozni zvuci Taosa?
Arena u Puli - ljubavna priča ili mit?
U ovom hotelu rade roboti!
Da li su dinosaurusi stariji od Saturnovih prstenova?






Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*