Prirodni lekovi protiv bola u stopalima

05/04/2018 13:53

Prirodni lekovi protiv bola u stopalima

Prirodni lekovi nisu samo alternativa, niti bakini saveti. Koliko puta vas je bol naterao na opcije o kojima nikada niste ni razmišljali? Otkrijete koji su to lekoviti prirodni sastojci koji će učiniti da se osećate bolje.

Limun će uticati na bolna stopala

Napravite oblogu od limuna, tako što ćete iscediti limun u malu količinu vode. Pred spavanje natopite pamučne čarape, blago ih iscedite i obujte. Preko njih obujte druge, suve čarape. Na ovaj način odmorićete vaša umorna stopala u toku noći.

Nana osvežava

Poznato je da ulje od nane uništava bakterije. Nanesite ulje na umorna stopala i dobro utrljajte. Osetićete se bolje istog momenta.Tretman ponavljajte koliko je potrebno, bez potrebe za ispiranjem.

Kupka sa soda bikarbonom

Napunite lavor sa četiri litre tople vode i dodajte pola šolje sode bikarbone. Mešajte dok se soda ne rastvori, zatim potopite stopala. Držite ih u kupki oko pola sata, a zatim isperite hladnom vodom.

Kupka od sirćeta

Kupka od sirćeta imaće isti uticaj na vaša stopala kao i kupka od sode bikarbone. Napravite kupku tako što ćete izmešati toplu vodu, malo šampona i šolju sirćeta. Nakon pola sata osetićete kako se otok bolnih stopala smanjuje. Obavezno isperite noge na kraju.

05/04/2018 13:53

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
4 godine ranije

Ma sve pisete o umornim nogama. Kod mene nisu umorne noge nego bolni tabni nekd na peti cesce jastucici prije prtta. Interesuje me kako to lijeciti i uzrok tog bola