Šta biste učinili da upoznate svoje omiljene zvezde?

12/09/2014 13:39

Šta biste učinili da upoznate svoje omiljene zvezde?

Pogledajte listu najluđih pokušaja obožavalaca da priđu svojim idolima. Da li biste išli tako daleko da se upoznate sa poznatim ličnostima?

Džastin Biber osvojio je srca mnogih tinejdžerki širom sveta, pa nas zato i ne čudi što je grupa devojaka pokušala da mu priđe krijući se ni manje ni više nego u kontejneru! Devojke su se nadale da će na taj način uspeti neopaženo da uđu u zgradu u kojoj je Biber nastupao tako što će neko uvesti kontejner unutra. Nažalost, uspele su da se upoznaju samo sa spremačicama.

Prilikom Biberovog nastupa u Velikoj Britaniji, obožavateljke su toliko puta nazvale recepciju hotela u kojem je odseo da je hotel na kraju promenio broj telefona.

Tejlor Svift je toliko opčinila jednog obožavaoca da je on bez razmišljanja skočio u okean i pokušao da dopliva do njene kuće na plaži u Roud Ajlendu. Policija je zaustavila mladića pre nego što je stigao do Tejlorinog dela obale.

Nakon što je poznata pevačica Džesi Džej slomila nogu, jedna njena obožavateljka došla je na ideju kako da joj se približi. Pomislila je kako bi ih zajednički problem sigurno ujedinio pa je odlučila da namerno slomi nogu! Devojka je nakon željenog preloma poslala pevačici poruku govoreći joj da je spremna da uradi sve kako bi bila kao ona.

Jedan od najbizarnijih pokušaja izveo je obožavalac Toma Feltona, zvezde filmova o Hariju Poteru. Kada je Felton bio u poseti Americi dok je još bio maloletan, jedan stariji obožavalac pokušao je da ga usvoji! Sakupio je sve papire neophodne za usvajanje i predao ih mladom Feltonu.

12/09/2014 13:39

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments