Posao iz snova – za koji nije potrebno ni iskustvo ni predznanje!

30/11/2015 13:09

Posao iz snova – za koji nije potrebno ni iskustvo ni predznanje!

Jedna fabrika čokolade u Škotskoj raspisala je konkurs za radnom mesto – koje je za mnoge radno mesto iz snova!

Za ovaj posao nije potrebno da imate iskustva, nije bitno koliko godina imate i kakvo obrazovanje ste do sada stekli. Bitno je samo da imate usta i volite čokoladu!

Tako je! U pitanju je posao degustatora čokolade, pa je ova fabrika raspisala konkurs za sve one koji vole čokoladu i koji misle da bi mogli da rade ovaj posao na najbolji mogući način.

Ukoliko želite da radite ovaj posao u Škotskoj potrebno je da do 3. decembra predate svoju molbu, kao i predlog – kako izgleda i od čega se sastoji savršena čokolada po vašem mišljenju!

Nakon podnetih prijava, firma će odabrati četvoro koji će biti podvrgnuti testiranjima kako bi se ispitale njihove sposobnosti da degustiraju čokoladu (a ne samo da je jedu).

Ko bude imao dovoljno sreće da prođe na ovim testiranjima – imaće garantovano najslađi posao na svetu narednih godinu dana! Osim toga, dobiće i godišnju zalihu slatkiša koju može nositi kući sa posla. Da li može biti bolje?

30/11/2015 13:09

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Jadranka
7 godine ranije

Da li ta fabrika čokolade i ove godine raspisuje konkurs ako raspisuje kako se prijaviti šta je potrebno pozdrav jadranka beograd