Ovo će biti ilegalno u narednih 50 godina

09/03/2018 09:00

Ovo će biti ilegalno u narednih 50 godina

Kako prognoziraju naučnici, neke, danas svakodnevne navike, mogle bi biti nelegalne i kažnjive u budućnosti. U nastavku otkrijte šta je u pitanju.

  1. Automobili na gas: Naučnici smatraju da će ovi automobili u budućnosti biti zabranjeni, iz sigurnosnih razloga. Naime, rastom globalne temperaturte, upravljanje automobilima koji idu na gas neće biti bezbedno. Umesto toga vozićemo električne automobile, kao i one koji se pokreću uz pomoć sunčeve energije.
  2. Odbijanje vakcinacije dece: Ova budućnost je već počela u brojnim delovima sveta, a u narednih 50 godina neće, prema stručnjacima, biti moguće da se bira, te će sva deca morati da se vakcinišu.
  3. Klasična sijalica: U buudćnosti, postojaće striktnija pravila kada je proizvodnja i korišćenje sijalica u pitanju, a današnje, standradne sijalice biće stvar prošlosti.
  4. Solarijumi za maloletnike: I ova budućnost je već počela, a brojne zemlje ili u potpunosti zabranjuju solarijume ili pak zabranjuju maloletnicima da se sunčaju na ovakav način.
  5. Kavezi i obori za domaće životinje: Brojni lanci ishrane poput Volamrta i Mek obećali su da će do 2026. godine kokoške biti slobodne i neće ih držati u kavezima, a za ovaj zakon SAD se već uveliko zalaže
09/03/2018 09:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments