Kenguri pored puta: Vožnja biciklom kroz park pun kengura

27/08/2015 15:46

Kenguri pored puta: Vožnja biciklom kroz park pun kengura

Da li ste se ikada zapitali kako bi bilo proći pored velikog broja kengura koji stoje pored puta? Da li možete da zamislite tu scenu?

U Melburnu (Australija) postoji park u kom se često može videti veliki broj kengura kojima je to svakodnevna lokacija za “šetnju”. Osim toga, kenguri izgleda smatraju da je taj park namenjen samo njima.

Da kenguri nisu baš “gostoprimljivi” uverio se i biciklista koji se provozao kroz Haukstoun park i snimio situaciju u kojoj se našao.

Naime, u vožnju je i krenuo sa namerom da snimi kengure koji se tu mogu videti svakog dana, ali nije očekivao scenario koji mu se desio. Mislio je da će to biti simpatičan snimak. Kad je krenuo da se vozi stazom kroz Haukstoun park ugledao je kengure za koje on takođe nije bio neprimetan.

Kako je prolazio stazom grupa kengura se uspravila i gledala u njegovom pravcu. Na snimku se vidi da to nije bio previše prijateljski pogled.

O Bože! Umesto apokalipse sa zombijima, kenguri. Da budem iskren, malo sam prestravljen – čuje se na snimku.

Kenguri se ne smatraju pretnjom za ljude, ali njihova visina od 2,3 metra i težina od 95 kilograma ne daju utisak da bi čovek mogao da ih savlada ukoliko se odluče da napadnu.

Pogledajte kako izgleda vožnja Haukstoun parkom:

27/08/2015 15:46

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments