Kako da isključite iCloud servis

07/11/2014 13:51

Kako da isključite iCloud servis

iCloud je Eplova verzija “oblaka” za smeštanje podataka, informacija i datoteka poput muzike, fotografija, dokumenata, imejlova, kontakata i sl.

Sve što smestite na oblak sinhronizuje se na sve vaše iOS uređaje. Ovaj servis možete da isključite putem iCloud aplikacije na svom uređaju, a moguće ga je isključiti i na Windows operativnom sistemu.

Prva metoda: Isključivanje iCloud servisa na iOS-u

Na svom iOS uređaju uđite u podešavanja, a zatim na iCloud opciju. Skrolujte do dna ove opcije i odaberite “Delete Account”. Time ćete isključiti iCloud servis i više se neće smeštati vaši podaci na oblak.

Druga metoda: Isključivanje iCloud servisa preko Mac OS X-a

Kliknite na Epl meni i odaberite opciju “System Preferences”. Kliknite na iCloud opciju i to će vam prikazati podešavanja ovog servisa. Klikom na “Sign out” isključićete iCloud servis i više se neće sinhronizovati podaci na oblak.

Treća metoda: Isključivanje iCloud servisa u Windows 8 operativnom sistemu

Uključite Start ekran na svom računaru i odaberite “iCloud” program. Prikazaće vam se podešavanja programa. Ukoliko koristite Windows 8.1, kliknite na strelicu nadole u donjem levom uglu vašeg ekrana da biste pronašli iCloud program.

Kliknite na “Sign out”. Time ćete isključiti iCloud i više se neće sinhronizovati vaši podaci sa oblakom.

Četvrta metoda: Isključivanje iCloud servisa u Windows 7 sistemu

Kliknite na start dugme i odaberite opciju “All programs”. Kliknite na folder sa nazivom “iCloud” i odaberite iCloud program. Prikazaće vam se podešavanja programa. Nakon toga kliknite na “Sign out” opciju i iCloud će se isključiti i prestati sa sinhronizovanjem vaših podataka na oblak.

07/11/2014 13:51

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments