Velike pripreme za malu maturu – za samo 24 sata!

18/05/2017 11:55

Velike pripreme za malu maturu – za samo 24 sata!

Pripreme u poslednji čas ne moraju predstavljati loš izbor. Odluči se za najbolji način da se pripremiš za polaganje završnog ispita i za samo 24 sata dopuni i usavrši svoje dosadašnje znanje!

Nisi spreman/a za malu maturu? Ne brini – još uvek imaš dovoljno vremena da se pripremiš na najbolji način jer ti je za to potrebno samo 24 sata!

Uz pomoć iskusnih predavača i u manjim grupama zajedno sa svojim vršnjacima imaćeš priliku da savladaš najteže gradivo iz matematike, srpskog jezika, hemije i fizike kako bi na završnom ispitu pokazao/la znanje na zavidnom nivou!

Privani časovi u najsavremenije opremljenim učionicama uz iskusne predavače siguran su način da se maksimalno spremite za polaganje testova u okviru male mature, a kako bi bio/bila sigurna da ćeš odabrati najbolju srednju školu za sebe – na raspolaganju će ti biti i besplatno savetovanje za upis!

Najviše bodova uz najbolju pripremu

Priprema za malu maturu održava se u prostorijama Instituta za moderno obrazovanje u Beogradu, na adresi Kralja Milana 5, III sprat.

Ukupno 24 sata nastave biće raspoređeno u periodu od 29. maja do 13. juna, tri puta nedeljno po tri sata (četiri školska časa) i sve to po ceni od 21.500 din po predmetu! Odaberi više predmeta za pripremu, ostvari popust i pripremi se još bolje po nižim cenama!

Prijavi se na vreme – broj mesta je organičen!

EDUsavetnik je tu za tebe kako bi ti pomogao da napraviš pravi izbor prilikom upisa u srednju školu, dok ćeš uz veliki popust na cenu moći da uradiš i test profesionalne orijentacije koji će ti dati još jasniju sliku o tvojim mogućnostima, interesovanjima i potencijalima za dalje školovanje.

Poboljšaj svoje znanje iz matematike, fizike, hemije i srpskog jezika i budi spreman/a za polaganje male mature – za samo 24 sata!

Više o programu pripeme, načinu prijave i plaćanja nalazi se OVDE.

18/05/2017 11:55

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments