Sjajna vest za osmake: International School nagrađuje najbolje male maturante!

25/06/2020 08:36

Sjajna vest za osmake: International School nagrađuje najbolje male maturante!

International School i ove godine nagrađuje najbolje učenike osmog razreda. Svi talentovani, uspešni i ambiciozni učenici koji su u prethodnoj školskoj godini ostvarili zapažene rezultate iz nauke, umetnosti ili sporta mogu do 30. juna da se prijave za neki od četiri programa podrške International Schoola.

Pozivamo vas da se prijavite za neki od podstreka International Schoola i ostvarite popust na školarinu od 10 do 100 posto. Ovo je jedinstvena prilika za sve učenike koji žele da budu deo uspešne generacije Kembridž školaraca.

PRIJAVITE SE >>

Postani deo elite koja se izdvaja znanjem

Za svaki od vaših talenata osmišljen je poseban program podstreka kao nagrada za uspehe postignute na takmičenjima, konkursima i izložbama. International School ove godine nudi četiri različita programa podstreka za najbolje učenike različitih afiniteta. Prijavite se do 30. juna za podstrek koji najviše odgovara vašim sklonostima i postanite deo elite koja se izdvaja znanjem.

  • Program „GENIUS MUNDI” – namenjen je talentovanim učenicima koji su postizali dobre rezultate na regionalnim, republičkim i/ili svetskim takmičenjima. Vaš trud i rad zaslužuju priznanje, a ovaj podstrek je prava nagrada za učenike koji su znanjem i zalaganjem došli do najviših nivoa domaćih i svetskih takmičenja.
  • Program „ZDRAVKO” – ovaj podstrek je posebno osmišljen za učenike koji su ostvarili dobre rezultate u individualnom ili timskom sportu. Bez obzira na to da li je reč o tenisu, golfu, fudbalu, plivanju, hokeju, atletici, košarci ili nečem drugom, važno je da dobri rezultati budu nagrađeni.
  • Program „UM-etnost” – namenjen je svima koji se osećaju kao umetničke duše i uživaju u pisanju, slikanju, glumi, sviranju ili komponovanju. Ukoliko želite da negujemo umetnički duh i pronalazite se u ovom opisu, obavezno se prijavite za podstrek „UM-etnost”.
  • Program „VUKOVAC” – namenjen je svim odlikašima koji su osmi razred završili sa peticama iz svih predmeta. Učenici koji su marljivo radili u osnovnoj školi zaslužuju da za svoj rad i trud budu nagrađeni, pa je tako ovaj program prava prilika za sve vas!

Ko sve može da se prijavi za podstrek za najbolje?

Najmodernija Kembridž škola u regionu, u kojoj se nastava odvija isključivo na engleskom jeziku, godinama se od drugih obrazovnih ustanova izdvaja interdisciplinarnim, kreativnim pristupom učenju. Profesori kao posvećeni mentori i korišćenje najnovijih tehnologija, uz međunarodno priznate diplome ono su što International School čini stvarno drugačijom

Svi osmaci koji ispunjavaju uslove konkursa International Schoola mogu da konkurišu za podstrek za najbolje, koji omogućava školovanje po posebnim uslovima. Učenici koje komisija izabere imaće priliku da svoje obrazovanje nastave u školi koja na idealan način kombinuje tehnološke inovacije i akademsku izvrsnost. Učenici International Schoola stiču veštine i znanja za 21. vek koji im otvaraju vrata prestižnih univerziteta širom sveta i zemlje.

Svi koji žele da konkurišu za bilo koji od ova četiri programa podsticaja mogu to učiniti OVDE, najkasnije do 30. juna.

International School – prestižna Kembridž škola za blistavu budućnost

Učenici International Schoola nastavu pohađaju prema akreditovanom programu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i prema akreditovanom Kembridž programu, u moderno opremljenim učionicama, kakvim mogu da se pohvale najbolje inostrane škole. Učenicima u procesu učenja pomažu interaktivne i edukativne aplikacije, dok im brojne vannastavne aktivnosti i sekcije pomažu da ispolje svoju kreativnu stranu, a poseban akcenat u International Schoolu stavljen je na znanja i veštine za 21. vek.

Roditelji sve informacije dobijaju preko specijalizovanog Portala za roditelje, a škola po potrebi organizuje i onlajn-nastavu, koja se ni po čemu ne razlikuje od predavanja u školi. 

Ukoliko je i vaše dete uspešan, nagrađivan i talentovan mali maturant, ovo je odlična prilika da za svoj dosadašnji trud i rad dobije prigodnu nagradu. Prijavite se najkasnije do 30. juna i obezbedite svom detetu svetlu akademsku i profesionalnu budućnost.

25/06/2020 08:36

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments