Dodela povelje Grada Sombora

21/12/2015 11:29

Dodela povelje Grada Sombora

Konkurs za dodelu povelje i nagrade Grada Sombora za posebna dostignuća u 2015. godni, koju je raspisao Grad Sombor, otvoren je do 25. decembra 2015. godine.

Povelja i nagrada za posebna dostignuća dodeljuje se pojedincu, a na konkurs svoje predloge mogu poslati i fizička i pravna lica.

Priznanje za posebna dostignuća iz oblasti nauke, kulture i umetnosti, odnosno svih vidova stvaralaštva (književnog, muzičkog, scenskog, rtv, likovnog, primenjene umetnosti i slično), publicistike i novinarstva, planiranja i uređenja prostora i nastelja, arhitekture i graditeljstva, unapređenja i zaštite životne sredine, prosvete i razvoja školstva, sporta i postignutih sportskih rezultata, zdravstva i zdravstvene zaštite, socijalnog i humanitarnog rada, privrednog razvoja i drugih nenavedenih oblasti od značaja za grad Sombor, dodeljivaće se na Dan grada 17. februara 2016. godine.

Prijavljivanje se vrši lično u Uslužnom centru Gradske uprave grada Sombora ili putem pošte na adresu: Trg Cara Uroša 1, Odeljenje za društvene delatnosti, Komisija za sprovođenje postupka za utvrđivanje predloga za dodelu povelje i nagrade; u zatvorenoj koverti sa naznakom – “Predlog za Povelju grada Sombora – ne otvarati”.

Konkurs je otvoren do 25. decembra.

Svi predlozi koji se šalju na konkurs moraju biti obrazloženi.

Više o javnom pozivu za dodelu povelje Grada Sombora nalazi se ovde.

21/12/2015 11:29

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments