Podstrek za najbolje: Savremena gimnazija nagrađuje uspešne osmake!

28/05/2020 16:13

Podstrek za najbolje: Savremena gimnazija nagrađuje uspešne osmake!

Najsavremenija gimnazija u regionu poziva sve talentovane, ambiciozne i vredne učenike da i ove godine konkurišu za neki od četiri programa podsticaja za najbolje koje poklanja Savremena gimnazija. 

Ako je vaše dete tokom osnovne škole pokazalo da mu sjajno idu brojevi, jezičke figure ili neki sport, onda je sada prava prilika da mu obezbedite kvalitetno obrazovanje u moderno opremljenoj gimnaziji. Savremena je pravi izbor za ambiciozne sportiste, umetničke duše i radoznale sveznalice.

Podstrek za genijalce, vukovce i sportiste

U okviru podstreka za najbolje učenike osmog razreda koji ove godine upisuju srednju školu Savremena gimnazija nagrađuje male maturante u četiri različite kategorije:

  • „Genius Mundi”;
  • „Zdravko”;
  • „UM-etnost”;
  • „Vukovac”.

Saznajte više o pogodnostima za najbolje male maturante u Savremenoj » 

„Genius Mundi” i „Vukovac” samo su neki od vrednih podstreka koje će dodeliti Savremena gimnazija. Oni su namenjeni talentovanim učenicima koji su postigli dobre rezultate na raznim republičkim, regionalnim ili svetskim takmičenjima, onima koji žele da se pripreme za prestižne fakultete u Srbiji i inostranstvu i odlikašima sa Vukovom diplomom.

Među odabranim budućim učenicima Savremene gimnazije koji će imati umanjenu školarinu od 10% do 100% naći će se i oni koji su u društvu poznati kao sveznalice i radoznalci, oni koji vole da istražuju svet oko sebe i stalno otkrivaju nešto novo. A zahvaljujući posebno osmišljenom programu „Zdravko”, u savremenim uslovima moći će da se školuju i vrsni sportisti, dok talentovani mladi umetnici imaju priliku da konkurišu za „UM-etnost”, podstrek za najbolje učenike, i u Savremenoj gimnaziji nastave da neguju svoj dar. 

Svi koji žele da se prijave za bilo koji od ova četiri programa podsticaja za najbolje osmake mogu to učiniti OVDE, najkasnije do 30. juna.

Ko sve može da konkuriše?

„Savremena gimnazija se razlikuje od ostalih škola po savremenom pristupu u radu sa učenicima, negovanju talenata i kreativnoj, interdisciplinarnoj i interaktivnoj nastavi. Zbog težnje da budemo što bolji i da opravdamo epitet stvarno drugačiji, svake godine se trudimo da obezbedimo najsavremenije školovanje deci koja su radom i zalaganjem to zaslužila”, objašnjava Milka Keser, direktorka škole, i poziva sve učenike da se prijave za program u kom se pronalaze i koji će nastaviti da neguje njihov talenat.

Svi oni koji završavaju osmi razred i ispunjavaju navedene uslove mogu da konkurišu za podstrek za najbolje Savremene gimnazije, koji omogućava školovanje po povlašćenim uslovima. Izabrani učenici će imati priliku da se školuju u najsavremenijoj gimnaziji u Srbiji i tako steknu praktična znanja, veštine i međunarodno priznate diplome koji će im otvoriti vrata prestižnih univerziteta širom sveta.

Savremena gimnazija – stvarno drugačija škola za uspešnu budućnost

Učenici Savremene gimnazije imaju interdisciplinarne i kreativno osmišljene časove u moderno opremljenim učionicama – Intelligent Classroom i Google Technology Classroom, kakvim se mogu pohvaliti samo najmodernije škole sveta. Savremeni gimnazijalci koriste najnovije tehnologije poput iPada, interaktivnih tabli i stolova, Amazon Echo uređaja, Samsung Gear VR naočara, 3D štampača, skenera i olovaka, a znanje bogate pomoću brojnih obrazovnih aplikacija. 

Savremeni gimnazijalci domaće zadatke šalju preko DL platforme, a roditelji sve informacije dobijaju preko specijalizovanog Portala za roditelje.

Pored akreditacije Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Savremena gimnazija radi i po akreditovanom planu i programu Univerziteta u Kembridžu, što je svrstava među najbolje dvojezične škole u regionu; njeni učenici mogu da pohađaju jedan od dva programa: Nacionalni ili Kombinovani – Kembridž, i da uče na srpskom i engleskom jeziku.

Ukoliko je i vaše dete talentovani mali maturant, ne propustite priliku da dobije nagradu za svoje dosadašnje uspehe i usmerite ga ka svetloj budućnosti. Prijavite se OVDE, najkasnije do 30. juna.

28/05/2020 16:13

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments