OKmatematika priprema za Cambridge testiranja

30/07/2018 09:59

OKmatematika priprema za Cambridge testiranja

Želite da vaš srednjoškolac pohađa neki od prestižnih internacionalnih univerziteta kao što je Cambridge?

Evo kako da mu pomognete već danas!

Roditelji za svoju decu žele samo najbolje, pa se zato trude da im pomognu i što više ih podstaknu kako bi došla do potrebnih znanja i boljih ocena tokom obrazovanja. Internacionalni programi i diplome iz različitih oblasti predstavljaju garanciju nivoa edukacije i stečenih veština, što su prepoznali univerziteti širom Evrope i sveta.

Svetski priznat Cambridge program uvršten je u planove mnogih prestižnih srednjih škola na Starom kontinentu, pa i kod nas, a po polaganju ovih testova deca stiču sertifikate koji predstavljaju veliki plus u daljem školovanju i građenju buduće profitabilne karijere.

Ipak, pripreme za internacionalna testiranja mogu zadati velike glavobolje kako deci, tako i roditeljima, a ukoliko želite da vaše dete jednog dana pohađa neki od priznatih svetskih univerziteta, onda je potrebno da na vreme o tome razmišljate. Ali, OKmatematika ima rešenje za vas!

Prijavite se za Cambridge časove po promo cenama »

Učenje po Cambridge programu: Neka vaše dete logički rešava matematičke probleme iz različitih oblasti

Cambridge IGCSE i A/AS su najpopularniji internacionalni programi testiranja i veoma su cenjeni širom sveta. Namenjeni su deci srednjoškolskog uzrasta i upoznaju ih sa matematičkim i logičkim problemima i pripremaju za testiranje i sticanje diplome koja garantuje bolju poziciju prilikom upisa na mnoge svetske univerzitete.

OKmatematika upoznaće vašeg srednjoškolca sa matematičkim i logičkim problemima i pripremiti ga za sticanje diplome koja garantuje sigurnu budućnost. U ponudi OKmatematike nalaze se najsavremeniji online časovi po Cambridge programu, koji predstavljaju najpraktičniju i najlakšu pripremu za polaganje Cambridge International testova do sada!

Program OKmatematike, između ostalog, obuhvata: brojeve, algebru i funkcije, geometriju, merenje, koordinatnu geometriju, trigonometriju, matrice i transformacije, verovatnoću, statistiku, vektore, kvadratne funkcije, integraciju, diferenciranje, trigonometriju, kvadratne polinome, redove, a sve ove oblasti uče se na način koji propisuje ugledni Univerzitet u Kembridžu.

Individualni časovi, nastava na srpskom ili engleskom i neograničeno „premotavanje” profesora

Uz adekvatnu podršku profesora, časove jedan na jedan i najsavremenije metode i pristup učenju, stečena znanja i veštine biće ključ uspeha u savladavanju gradiva.

Vaše dete će nakon Cambridge časova OKmatematike obezbediti sebi čvrstu osnovu za dalje obrazovanje i usavršavanje. Pripremu za IGCSE i A/AS Cambridge testove uz OKmatematiku obuhvata: individualne časove sa profesorom matematike (jedan na jedan) u trajanju od 30 minuta, mogućnost učenja na srpskom ili engleskom jeziku, učenje sa bilo kog uređaja i snimak svakog časa onda kada poželite da ga ponovo odgledate.

Pogledajte šta će sve vaše dete dobiti na ovim Cambridge časovima »

Jednostavno i učinkovito do Cambridge znanja Neka vaše dete spremno dočeka sve izazove i stekne znanje koje će mu otvoriti vrata blistave budućnosti. Uz program pripreme OKmatematike, pored online časova i niza mogućnosti, obezbedili smo vam i određene pogodnosti kako biste na najisplativiji i najbolji mogući način pripremili svoje dete za polaganje Cambridge ispita.

Cena jednog Cambridge časa na srpskom je 10 evra, a na engleskom 15, ali ako uplatite 10 časova odjednom, ostvarujete 10% popusta, dok uplatom 20 časova stičete pravo na 20% popusta!

Iskoristite priliku već danas i po najpovoljnijim uslovima obezbedite svom detetu znanje po svetskim standardima.

Prijavite se odmah »

30/07/2018 09:59

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments