Konferencija o “Razvoju preduzetničkog učenja u Srbiji”

27/08/2015 10:55

Konferencija o “Razvoju preduzetničkog učenja u Srbiji”

Konferenciju o “Razvoju preduzetničkog učenja u Srbiji” koja se održava danas u Klubu narodnih poslanika u Beogradu otvoriće ministar Verbić i britanski ambasador u Srbiji Denis Kif.

Cilj konferencije je da se 150 nastavnika i direktora osnovnih i srednjih škola bliže upoznaju sa uspešnim modelima preduzetničkog učenja u Srbiji, Velikoj Britaniji i regionu, kako bi to saznanje mogli da prenesu i na učenike.

Na konferenciji, na kojoj će učestvovati i preduzetnici koji već uspešno posluju u našoj državi, biće prikazano i istraživanje o preduzetničkom učenju u Srbiji, postojećim modelima i efektima, kao i primeri dobre prakse u ovoj oblasti iz regiona.

Konferenciju organizuju British Council, Britanska ambasada i Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Srbije.

Konferencija “Razvoj preduzetničkog učenja u Srbiji” održava se u sklopu projekta “Obrazovanje za zapošaljavanje” koji sprovodi British Council sa ciljem da se obrzbedi razmena iskustva u rešavanju problema nezaposlenosti, razvoja preduzetništva, inovacija, smanjenja siromaštva i ekonomskog razvoja.

27/08/2015 10:55

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments