Besplatno školovanje u najsavremenijoj Kembridž gimnaziji u Srbiji

25/05/2016 09:01

Besplatno školovanje u najsavremenijoj Kembridž gimnaziji u Srbiji

Savremena gimnazija otvara vrata svim vrednim i talentovanim učenicima i poklanja stipendije osmacima koji su se pokazali kao genijalci, radoznale sveznalice, uspešni sportisti ili umetničke duše.

Stipendije će omogućiti učenicima da steknu kvalitetno obrazovanje i i dalje neguju i razvijaju svoje talente u inspirativnom okruženju najsavremenije Kembridž gimnazije u Srbiji.

Prilika za sve: stipendije za učenike talentovane za različite oblasti

Genius mundi, Brainiac i Cambridge samo su neki od originalnih naziva za veoma vredne stipendije koje će ove godine dodeliti Savremena gimnazija. Ove stipendije su namenjene talentovanim učenicima koji su postigli dobre rezultate na raznim republičkim ili svetskim takmičenjima, zatim onima koji žele da se pripreme za prestižne svetske fakultete i odlikašima sa Vukovom diplomom.

Među stipendistima Savremene gimnazije mogu se naći i oni koji su u društvu poznati kao „sveznalice” i „radoznalci”, koji vole da istražuju i stalno otkrivaju nešto novo. U Savremenoj gimnaziji, zahvaljujući posebno osmišljenim stipendijama „Zdravko” i „UM-etnost”, moći će kvalitetno da se školuju još i vrsni sportisti i talentovani umetnici.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti do 10. juna OVDE.

Šta stipendije znače u praksi?

Stipendije Savremene gimnazije omogućavaju besplatno školovanje ili umanjenu školarinu. Za njih mogu da konkurišu svi oni koji završavaju osmi razred i ispunjavaju uslove za neku od stipendija.

Izabrani stipendisti imaće priliku da se školuju u najsavremenijoj gimnaziji po programu Kembridža u Srbiji i tako steknu praktična znanja, veštine i međunarodno priznate diplome koje će im otvoriti vrata prestižnih univerziteta širom sveta.

„Ono po čemu se Savremena gimnazija razlikuje od ostalih škola jeste savremen pristup u radu sa učenicima, negovanje talenata i kreativna nastava”, objašnjava Svetlana Belić Malinić, direktorka škole, pozivajući učenike da se prijave za stipendije koje odgovaraju njihovim interesovanjima.

Sve o stipendijama Savremene gimnazije možete saznati na ovom linku.

Savremena gimnazija škola za uspešnu budućnost svakog učenika

savremena gimnazija 2

Savremena gimnazija je jedina Future Ready škola u regionu, što podrazumeva da njeni učenici pohađaju nastavu u moderno opremljenim učionicama: Intelligent Classroom i Google Technology Classroom, i prate časove koristeći najnovije tehnologije poput tablet uređaja, interaktivnih tabli, obrazovnih aplikacija i brojnih drugih najsavremenijih gedžeta.

Kroz interdisciplinarne i kreativno osmišljene časove, učenici stiču konkretna i praktična znanja koja im omogućavaju da ostvare najbolje rezultate, spremaju ih za visoke akademske ciljeve i obezbeđuju prohodnost na sve svetske univerzitete.

Savremenu gimnaziju akreditovali su Odeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Učenici mogu da pohađaju jedan od tri programa: Nacionalni, Kembridž ili Kombinovani, i tako uče u najboljoj bilingvalnoj školi, na srpskom ili engleskom jeziku.

25/05/2016 09:01

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments